Att använda Airmail med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Airmail är en e-postklient för macOS och iOS.

Med denna integration kan du skicka ett Airmail-meddelande som en uppgift i Todoist. Uppgiften i Todoist får en länk tillbaka till e-postmeddelandet som kan öppnas i Airmail.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna "Preferences" i Airmail.
  2. Klicka på "Services".
  3. Välj Todoist.
  4. Logga in med ditt Todoist-konto

Det var det! Nu kan du börja lägga till e-post som uppgifter i Todoist.

Hur man använder integrationen

1. Högerklicka på e-postmeddelandet som du vill lägga till i Todoist.
  2. Skrolla ned till Skicka till.
  3. Välj Todoist.
  4. Välj vilket projekt du vill lägga e-postmeddelandet i.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Airmail längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna "Preferences" i Airmail.
  2. Klicka på "Services".
  3. Välj Todoist.
  4. Flytta reglaget för att ta bort Todoist.

Den här integrationen hanteras av Airmail. Vänligen kontakta Airmails kundtjänst för att få hjälp.