Att använda Scanbot med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Scanbot är en skannerapp för iOS och Android.

Med denna integration så kan du lägga till valfria filer eller bilder, som du har skannat med Scanbot, i Todoist.

Varning

För att använda denna integration behöver du ha en prenumeration på Scanbot.

Hur man installerar integrationen

1. Dubbelkolla att båda apparna är installerade på din enhet.
  2. Öppna Scanbots Inställningar.
  3. Välj "Cloud Services".
  4. Tryck på "Add service".
  5. Välj Todoist.
  6. Logga in med ditt Todoist-konto
  7. Tryck på "Agree".

Hur man använder integrationen

1. Gå till Scanbot och det skannade dokumentet som du vill lägga till i Todoist.
  2. Längst ned till vänster trycker du på "Send to".
  3. Tryck på projektet som du vill lägga till dokumentet i.
  4. (Valfritt) Byt uppgiftsnamnet, lägg till påminnelse (betalversion), eller skriv en kommentar.
  5. Tryck på "Upload to 'project'".

Snabbtips

Ladda automatiskt upp alla skanningar till Todoist. Såhär gör du:

1. Öppna Scanbots Inställningar.
  2. Välj "Cloud Services".
  3. Växla "Automatic Upload" till på-läget.
  4. Tryck på "Cloud Services".
  5. Välj Todoist.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Scanbot längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna Scanbots Inställningar.
  2. Välj "Cloud Services".
  3. Klicka på soptunnan bredvid Todoist.
  4. Tryck på Logga ut för att bekräfta.

Den här integrationen hanteras av ScanBot. Vänligen kontakta ScanBots kundtjänst för att få hjälp.