Att använda Butleroy med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Butleroy är en personlig sekreterare i appform, för macOS och iOS, med vilken du kan integrera dina kalendrar och to-do-appar till en enda kalender.

Genom att integrera Butleroy med Todoist, så kan du skapa, redigera och schemalägga dina uppgifter direkt från Butleroy-appen.

Installera integrationen

1. Klicka på din avatar längst ned i Butleroy. Då öppnas en ruta med dagens datum.
  2. Klicka på kugghjulet längst upp till vänster.
  3. Skrolla ned till "Integrations".
  4. Välj Todoist.
  5. Klicka på plustecknet(+) längst upp till höger.
  6. Ett webbläsarfönster öppnas. Där blir du ombedd att ge ge Butleroy åtkomst till att ansluta till Todoist. Klicka på "Agree".
  7. Klicka på "Allow" för att godkänna att Butleroy får åtkomst till dina Todoistdata.

Använd integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda Butleroy med Todoist på, gå till Butleroys Todoist-sida.

Ta bort integrationen

Om du inte vill använda Todoist med Butleroy längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Klicka på din avatar längst ned i Butleroy. Då öppnas en ruta med dagens datum.
  2. Klicka på kugghjulet längst upp till vänster.
  3. Skrolla ned till "Integrations".
  4. Välj Todoist.
  5. Stäng av integrationen genom att klicka på växelikonen brevid den e-postadress du använder för Todoist.

Få hjälp

Den här integrationen hanteras av Butleroy. Vänligen kontakta Butleroys kundtjänst för att få hjälp.