Att använda Missive med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Med Missive så kan du skapa uppgifter direkt ifrån din e-postinkorg, utan att behöva byta fram och tillbaka mellan Todoist och din e-postklient.

Genom att integrera Todoist med Missive, så kan du redigera uppgifter genom att flytta dem till projekt, tilldela samarbetspartner uppgifter, lägga till förfallodatum, samt lägga till etiketter och prioritetsnivå.

Hur man installerar integrationen

Om du inte redan har installerat Missive, så kan du ladda ned appen från Missives webbsida.

1. Öppna Missive.
  2. Klicka på de tre horisontella linjerna  längst upp till vänster.
  3. Klicka på ditt namn eller profilbild längst upp till vänster.
  4. Klicka på Inställningar.
  5. Öppna Integrationsfliken.
  6. Välj "Add an Integration".
  7. Klicka på Todoist.
  8. När du blir ombedd att ge åtkomst till ditt Todoist-konto, så klickar du på "Agree" och sedan på "Allow".

Hur man använder integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda Missive med Todoist på, gå till Missives Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Missive längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna Missive.
  2. Klicka på de tre horisontella linjerna längst upp till vänster.
  3. Klicka på ditt namn eller profilbild längst upp till vänster.
  4. Klicka på Inställningar.
  5. Öppna Integrationsfliken.
  6. Klicka på Todoist.
  7. Välj Radera.

Den här integrationen hanteras av Missive. Vänligen kontakta Missives kundtjänst för att få hjälp.