Todoist-sjablonen gebruiken

• Business
  • Beginner
  • Pro

• Web
  • macOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Blader door sjablonen, zoek en importeer ze direct binnenin Todoist.

Optimaliseer de agenda voor je volgende werkmeeting, probeer een nieuwe productiviteitsmethode uit, verbeter het planningsproces voor je studies en ontdek veel andere handige workflows met Todoist-sjablonen.

Een sjabloon gebruiken

1. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin een Todoist-project, of klik op de + om een nieuw project toe te voegen in de zijbalk. Dit opent een menu.
  2. Klik op Sjablonen doorzoeken.
  3. Gebruik de zoekbalk om naar een specifiek sjabloon te zoeken of scroll naar beneden om door de lijst sjablonen te bladeren.

1. Selecteer de template die je wil gebruiken.
    2. Klik op Kopiëren naar Mijn projecten. Het sjabloon wordt als een nieuw project toegevoegd in je werkruimte Mijn projecten.

Een sjabloon maken van je project

Om een sjabloon aan te maken van je eigen projecten, exporteer je het project als een link of een CSV-bestand. Bewaar deze link of het CSV-bestand op een veilige plek, indien het nodig is.

Om het sjabloon te gebruiken, importeer je het naar een nieuw project.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het gebruiken van sjablonen in Todoist, of met het aanmaken van sjablonen uit je projecten, contacteer ons dan.