Introductie tot teams

Zie een team als een plek waar je informatie kan huisvesten en organiseren.

Scheid persoonlijke taken van gedeelde taken, en geef teamleden een gedeelde ruimte om samen te werken.

Beginner- en Pro-klanten kunnen één gratis team aanmaken. Met een upgrade naar Business voor het team, kan je nog een extra gratis team aanmaken. Je kan steeds deelnemen aan teams waarvoor je uitgenodigd wordt.

Waarschuwing

Het is momenteel niet mogelijk om projecten tussen teams te verplaatsen. We werken hier aan. Ondertussen kan je een project exporteren en het dan importeren in een ander team.

Een nieuw team instellen

1. Log in op je Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Scroll naar beneden in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op Een team toevoegen.
  4. Voer een teamnaam in.
  5. Voer de e-mailadressen voor je teamgenoten in, indien nodig.
  6. Klik op Een team toevoegen.

Notitie

Momenteel is de optie om een team aan te maken niet beschikbaar op Todoist voor iOS of Android.

Personen uitnodigen bij een team

Nodig mensen uit bij het team per e-mail of via een uitnodigingslink:

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op het team in de zijbalk.
  3. Klik op Leden uitnodigen rechts bovenin.
  4. Gebruik een van deze twee beschikbare opties:
  • Uitnodigen met link: Kopieer een uitnodigingslink en deel deze met mensen die je bij je team wil uitnodigen. Ze worden toegevoegd als een lid (op een Business-abonnement) of als een admin (in een gratis team).
  • Uitnodigen per e-mail: Voer het e-mailadres van de persoon in, selecteer hun teamrol en klik op Uitnodigingen versturen.. Ze krijgen een e-mail om aan je team deel te nemen.

Wanneer iemand uitgenodigd wordt in het team, worden ze automatisch toegevoegd als leden (op Business) of als admins (in gratis teams). Kom hier meer te weten over elke rol.

Iemand uit een team verwijderen

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Open het team waaruit je iemand wil verwijderen.
  3. Klik op het Leden-icoon rechts bovenin.
  4. Zoek naar de persoon die je wil verwijderen en klik op hun rol (admin, lid of gast) rechts van hun naam.
  5. Selecteer Verwijderen uit team.

Waarschuwing

Alleen admins kunnen iemand uit een team verwijderen.

Een team verlaten

1. Log in op je Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op het team in de zijbalk.
  3. Klik op het instellingen-icoon rechts bovenin.
  4. Klik op Team verlaten.

Een team verwijderen

Waarschuwing

Wanneer je een team verwijdert, zal het alle gegevens in je team onmiddellijk en permanent verwijderen, inclusief alle projecten, taken, opmerkingen en bestanden. Dit kan niet ongedaan gemaakt worden. Deze actie heeft invloed op jou en iedere andere persoon in het team.

1. Log in op je Todoist-account via https://todoist.com.
  2. Klik op het team dat je wil verwijderen.
  3. Klik op Instellingen rechts bovenin.
  4. Klik op Team verwijderen.

Waarschuwing

Alleen admins kunnen een team verwijderen.

Krijg hulp

Als er een probleem is met het aanmaken of beheren van een team, contacteer ons dan.