De extensie Conversation Starters gebruiken met Todoist

• Web
  • Windows 10
  • Linux

Notitie

De Conversation Starters-extensie is nog niet beschikbaar voor teams en werkruimtes. Registreer voor Todoist e-mails om erachter te komen wanneer het beschikbaar zal zijn voor jouw team.

Als je regelmatig 1-op-1 meetings hebt, weet je hoe moeilijk het kan zijn om met nieuwe, interessante en stimulerende vragen om aan de agenda toe te voegen te blijven komen. Met de nieuwe extensie Conversation starters, zijn ongemakkelijke stiltes een ding in het verleden!

De extensie instellen

1. Log in op Todoist op https://todoist.com of de desktop-apps.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Integraties in het menu aan de zijkant.
  5. Klik op Bladeren bovenin de Integraties-instellingen.
  6. In de lijst van beschikbare integraties, selecteer je Conversation Starters.
  7. Klik op Toevoegen.
  8. Klik op Bevestigen.

Wanneer je de extensie voor de eerste keer uitvoert, word je gevraagd om Todoist permissie te geven voor het toevoegen van nieuwe taken.

De extensie gebruiken

In een Todoist-project, klik je op het drie stippen-icoon rechts bovenin. Dit opent het projectmenu.

Klik dan op Add Conversation Starters.

De extensie verwijderen

1. Log in op Todoist op https://todoist.com of de desktop-apps.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Integraties in het menu aan de zijkant.
  5. Klik op Conversation Starters.
  6. Selecteer Verwijderen.
  7. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het instellen of gebruiken van de Conversation Starters-extensie, contacteer ons dan.