De extensie Habit Tracker gebruiken met Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • Windows 10
  • Linux

Bouw aan sterke gewoonten en verbeter je consistentie met de Habit Tracker-extensie.

Bekijk je voortgang in de taakomschrijving na het voltooien van je terugkerende taken. Je voltooiingsgeschiedenis staat in de taakopmerkingen, zodat je je harde werk kan waarderen en kleine successen kan vieren.

De Habit Tracker houdt taken met een dagelijkse of specifieke terugkerende deadline bij. Indien een taak over tijd gaat, uitgesteld wordt, of op een andere dag herpland wordt, reset de Habit Tracker je streak.

De extensie instellen

1. Log in op Todoist op https://todoist.com of de desktop-apps.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op de tab Integraties.
  5. Klik op Bladeren bovenin de Integraties-instellingen.
  6. In de lijst van beschikbare integraties, selecteer je Habit Tracker.
  7. Klik op Add.
  8. Klik op Bevestigen.

Wanneer je de extensie voor de eerste keer uitvoert, word je gevraagd om je Todoist-account te authenticeren.

De extensie gebruiken

1. Klik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het taakoverzicht.
  3. Klik op Track Habit.

Je voortgang wordt in de taakomschrijving weergegeven. De voltooiingsgeschiedenis wordt in de taakopmerking genoteerd.

De extensie verwijderen

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Klik op de tab Integraties.
  4. Klik op Habit Tracker.
  5. Selecteer Verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Belangrijk

• Vermijd dat je je eigen omschrijving toevoegt aan een bijgehouden taak. De Habit Tracker-extensie zal het overschrijven.
  • Elke nieuwe streak begint vanaf nul. Er is geen optie om het cijfer in te stellen wanneer de streak begint.
  • Indien de vakantiemodus ingeschakeld is, blijft de Habit Tracker je voortgang bijhouden.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met de Habit Tracker-extensie, contacteer ons dan.