De extensie Export to Google Sheets gebruiken met Todoist

• Web
  • Windows 10
  • Linux

Notitie

De Export to Google Sheets-extensie is nog niet beschikbaar voor teams en werkruimtes. Registreer voor Todoist e-mails om erachter te komen wanneer het beschikbaar zal zijn voor jouw team.

De extensie Export to Google Sheets staat je toe om work-in-progress te documenteren en erover te rapporteren. Met deze extensie kan je actieve en voltooide taken exporteren, waaronder deadlines, taakprioriteit, datum van aanmaak, omschrijving, sectie en verantwoordelijke.

De extensie instellen

1. Log in op Todoist op https://todoist.com of de desktop-apps.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Integraties in het menu aan de zijkant.
  5. Klik op Bladeren bovenin de Integraties-instellingen.
  6. In de lijst van beschikbare integraties, selecteer je Export to Google Sheets.
  7. Klik op Toevoegen.
  8. Klik op Bevestigen.

Wanneer je de extensie voor de eerste keer uitvoert, word je gevraagd om in te loggen op je Google-account en om permissie voor toegang tot het lezen van app-gegevens.

De extensie gebruiken

1. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin een Todoist-project. Dit opent het projectmenu.
  2. Klik op Export to Google Sheets.
  3. Gebruik de checkboxes om te selecteren welke taakvelden (waaronder deadline, prioriteit, datum van aanmaak, omschrijving, sectie en verantwoordelijke) je wil exporteren, en of je alle voltooide taken wil meenemen.
  4. Klik op Export.

Notitie

Een actieve terugkerende taak wordt door deze integratie als onvoltooid beschouwd. Alleen nadat je ervoor kiest om het permanent te voltooien, zal het als een voltooide taak verschijnen.

De extensie verwijderen

1. Klik op je avatar links bovenin.
  2. Selecteer Integraties.
  3. Klik op Export to Google Sheets.
  4. Selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met het instellen of gebruiken van de Export to Google Sheets-extensie, contacteer ons dan.