De extensie Task Helper gebruiken met Todoist

• Web
  • Windows 10
  • Linux

Vind je ook dat je soms saai en repetitief werk moet doen wanneer je je taken en subtaken beheert? Het is een vuile job, maar iemand moet het doen, toch? Of iets, zoals de extensie Task Helper!

De extensie Task Helper heeft een collectie van drie geautomatiseerde taak-acties, allemaal ontworpen om je werk te versnellen en je te redden van het opnieuw en opnieuw moeten uitvoeren van vervelende handmatige acties. Je kan deze helpers in het menu van de taak vinden:

• Voeg de attributen van een taak toe aan alle subtaken.
  • Maak een vervolgtaak aan bij de voltooiing van een taak.
  • Zet een taak om in een onvoltooibare taak.

De extensie instellen

1. Log in op Todoist op https://todoist.com of de desktop-apps.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Integraties in het menu aan de zijkant.
  5. Klik op Bladeren bovenin de Integraties-instellingen.
  6. In de lijst van beschikbare integraties, selecteer je AI Assistant.
  7. Klik op Add.
  8. Klik op Bevestigen.

Wanneer je de extensie voor de eerste keer uitvoert, word je om permissie voor toegang tot het lezen en schrijven van app-gegevens gevraagd.

De extensie gebruiken

1. Klik op een taak om het taakoverzicht te openen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek van het taakoverzicht.
  3. Klik op Task Helper.
  4. Selecteer één van de drie Task Helper taak-acties:
    • Toggle uncompletable task: Om een taak in een onvoltooibare taak om te zetten.
    • Complete and create follow-up: Je kan selecteren welke attributen je aan de follow-up taken wil toevoegen, zoals deadlines, labels en verantwoordelijke.
    • Apply attributes to sub-tasks: Zoals deadlines, labels, prioriteit en verantwoordelijke.

De extensie verwijderen

1. Klik op je avatar in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer Integraties.
  3. Klik op Task Helper.
  4. Selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met de Task Helper-extensie voor Todoist, kan je ons contacteren.