Toggl Track met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Toggl Track  is een tijdregistratie-app die je met Todoist kan integreren wanneer je Firefox of Chrome gebruikt.

Met deze integratie kan je op Chrome of Firefox direct in Todoist bijhouden hoeveel tijd je aan je taken besteedt.

De integratie opzetten

1. Installeer de Toggl Track Button voor Chrome of de Toggl Track Button voor Firefox.
  2. Open de extensie en log in op je Toggl Track-account.
  3. Rechts bovenin de extensie, klik op het tandwiel-icoon.
  4. In de browser-tab die vervolgens opent, selecteer de tab Integrations.
  5. In het "Filter integrations" veld, typ Todoist en klik op de checkbox.
  6. In de browser pop-up, klik op Toestaan.

De integratie gebruiken

1. Open Todoist in de browser waar je Toggl Track geïnstalleerd hebt.
  2. Controleer of het lijstoverzicht ingeschakeld is voor je overzicht of project. Indien dat niet het geval is, schakel het in.
  3. Beweeg met je muis over de taak die je wil timen.
  4. Klik op de Toggl Track-knop dat aan de rechterkant van de taaknaam verschijnt.
  5. Zodra je klaar bent met het werken aan de taak, klik je simpelweg nogmaals op de Toggl Track button om de timer stop te zetten.

Als je Toggl Track met de Todoist Chrome-extensie of de Todoist Firefox-extensie wil gebruiken, volg je deze stappen:

1. Klik op het Todoist-icoon rechts bovenin de browser.
  2. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek van de pop-up.
  3. Klik op Popout in een venster.

De integratie verwijderen

Als je Todoist met Toggl Track niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Klik op het tandwiel-icoon rechts bovenin de Toggl Track-extensie.
  2. In de browser-tab die vervolgens opent, selecteer de tab Integrations.
  3. In het "Filter integrations" veld, typ Todoist en klik op de checkbox om deze te deselecteren.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart met de Toggl Track-integratie, contacteer je het support team van Toggl voor hulp.