Att använda Zoho Mail med Todoist

Zoho är en samling programvara som är framtagen för att hjälpa företag att blomstra. Den har flera plattformar som kan förbättra din organisations arbetsflöden, varav en är Zoho Mail.

Genom att integrera Zoho Mail med Todoist, så kan du hantera och skapa Todoist-projekt från din inkorg i Zoho Mail.

Hur man installerar integrationen

1. Se till att du har ett konto i både Todoist och Zoho Mail.
  2. Installera insticksprogrammet från https://marketplace.zoho.com/mail/todoist-for-zoho-mail.
  3. Detta kommer att aktivera Todoist-widgeten i Zoho Mail.
  4. Autentisera ditt Todoist-konto för att kunna länka ditt konto till Zoho Mail.
  5. Nu kan du lägga till uppgifterna från din e-post.

Varning

Om du har problem med att komma åt insticksprogrammet, så kan det bero på att det inte stöds i din region. Vänligen kontakta Zohos kundtjänst på support@zohoextensions.com för mer information.

Hur man tar bort integrationen

1. Logga in på ditt Zoho Mail-konto.
  2. Öppna inställningarna genom att klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Under "Integrations" så klickar du på "Extensions".
  4. Leta upp Todoist.
  5. Använd reglaget för att inaktivera integrationen.

Snabbtips

Du kan även använda Zoho Flow och Zoho Cliq med Todoist. Ta en titt på artiklarna här nedan för att läsa mer: