Att använda Mailbutler med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Mailbutler är ett produktivitetstillägg för Apple Mail, Gmail och Outlook, som hjälper dig att göra om dina e-postmeddelanden till Todoist-uppgifter, utan att du behöver lämna din inkorg. Uppgifterna kommer att synkas med ditt valda Todoist-projekt. Sedan kan du gå till e-postmeddelandet genom att klicka på länken i uppgiftsnamnet eller markera uppgiften som slutförd när du är klar med den.

Hur man ansluter Todoist till Mailbutler

1. Skapa ett Mailbutler-konto för Apple Mail, Gmail eller Outlook.
  2. När du har skapat ett konto, så kan du klicka på "Open Store" för att installera Mailbutler-tillägg för din plattform.
  3. Öppna din e-postapp.
  4. Klicka på "Account Settings" och välj "Integrations".
  5. Klicka på plusknappen (+) längst ned till höger i integrationsfönstret.
  6. Välj Todoist.
  7. Klicka på "Agree" för att ge Mailbutler åtkomst till dina Todoist-data.
  8. (Valfritt) Dina e-postmeddelanden kommer att sparas som uppgifter i ett nytt projekt som heter Mailbutler. Du kan ändra vilket projekt som dina e-postmeddelanden ska sparas som uppgifter i. För att göra det:
    • Klicka på "Account Settings"
    • Klicka på "Integrations"
    • Gå till Todoist
    • Välj ditt projekt i rullgardinsmenyn

Hur man använder integrationen

1. Öppna meddelandet som du vill lägga till som uppgift.
  2. Klicka på "Task" på sidolisten i Mailbutler.
  3. Skriv in uppgiftsnamnet.
  4. (Valfritt) Välj ett förfallodatum och en tid genom att klicka på aviseringsikonen.
  5. Uppgiften kommer att synkas automatiskt till ditt Todoist-projekt.

Vanliga frågor

1. Öppna integrationsfliken.
  2. Klicka på X-ikonen bredvid Mailbutler-integrationen.
  3. Klicka på OK för att bekräfta.

Den här integrationen hanteras av Mailbutler. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Mailbutler på support@mailbutler.io