Att använda Zoho Cliq med Todoist

Zoho är en samling programvara som är framtagen för att hjälpa företag att blomstra. Den har flera plattformar som kan förbättra din organisations arbetsflöden, varav en är Zoho Cliq.

Genom att integrera Zoho Cliq med Todoist, så kan du interagera med ditt Todoist direkt inifrån Cliq, inkkusive åtgärder som att skapa uppgifter från Cliq-meddelanden, se dina Todoist-uppgifter och använda kommandot /todoist för att se dina uppgifter som förfaller idag.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt konto i Zoho Cliq.
  2. Öppna Zoho Marketplace och sök efter Todoist.
  3. Välj "Todoist For Zoho Cliq".
  4. Klicka på "Install" längst upp till höger.
  5. Du kommer att se ett popupfönster, där du blir ombedd att godkänna Användarvillkoren och en Integritetspolicy. När du har gjort detta, så klickar du på "Install".
  6. Klicka på "Install" igen för att bekräfta.

Hur man använder integrationen

För att se hela åtgärdslistan för den här integrationen, så kan du läsa den här artikeln i Zohos hjälpcentral.

Hur man tar bort integrationen

1. Logga in på ditt konto i Zoho Cliq.
  2. Klicka på kontaktikonen i menyfältet längst upp på skärmen.
  3. Välj "Installed" på skärmens högersida.
  4. Klicka på Todoist.
  5. Välj "Uninstall" bredvid "Actions".
  6. Bekräfta att du vill radera tillägget genom att välja "Yes, Uninstall".

Snabbtips

Du kan även använda Zoho Mail och Zoho Flow med Todoist. Ta en titt på artiklarna här nedan för att läsa mer: