Använd Todoist i Safari

• Gratis
  • Pro
  • Business

Plattformar

• article.plugin
  • Webben

Spara valfri webbsida som en uppgift i Todoist med Todoist-knappen för Safari.

Installera tillägget

1. Installera Todoist för macOS.
  2. Se till att du har aktiverat tillägget i din webbläsares inställningar.
    • Öppna Safari
    • Klicka på Safari längst upp till vänster.
    • Välj Inställningar.
    • Öppna Tilläggsfliken
    • Kolla att Todoist  är påslaget
  3. Sedan lägger du till Todoist-knappen i Safari:
    • Öppna Safari
    • Klicka på Visa längst upp till vänster.
    • Välj Anpassa verktygsfältet...
    • Leta upp Todoist-ikonen och dra den till antingen vänster- eller högersidan av adressfältet
    • Klicka på Klar.

Använd tillägget

När du har installerat tillägget, så kan du lägga till valfri webbsida som en uppgift i Todoist:

1. Klicka på Todoist-ikonen i verktygsfältet. Då visas Snabbtilläggningen med med webbsidans länk i uppgiftsnamnet.
  2. Lägg till relevant information i uppgiftsnamnet eller beskrivningen.
  3. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.

Få hjälp

Om du har problem med att använda Todoist i Safari, kontakta då oss.