Att använda Firefox med Todoist

• Business
  • Gratis
  • Pro

• Webben

Om du vill optimera arbetsflödet mellan Todoist och Firefox, så är det här Todoist-tillägget det du söker!

Observera

Todoist-tillägget finns för närvarande tillgängligt för Google Chrome, Edge, Firefox, Opera och Safari. Du kan läsa mer om hur man använder det i andra webbläsare här.

Quick Add

Installation

Installera Todoist-tillägget i din webbläsare här.

Hur man använder integrationen

För att få en snabb överblick av Todoist från din webbläsare, så klickar du på Todoist-ikonen som ligger i listen med insticksprogram längst upp till höger. Du kommer att få upp en kompakt Todoist-vy:

Firefox

Denna vy är en riktig tidssparare: du kommer åt alla Todoists funktioner, utan att behöva lämna webbsidan du är på.

1. Gå till webbsidan som du vill lägga till som uppgift.
  2. Högerklicka var som helst på sidan och välj Lägg till i Todoist.
  3. Du kan även markera valfri text på sidan, högerklicka på den och sedan välja Lägg till i Todoist. Den markerade texten kommer då att användas som namn på den nyligen skapade uppgiften.

Du kan även lägga till webbsidan som uppgift med hjälp av snabbtilläggning:

1. Klicka på Todoist-ikonen i listen med insticksprogram längst upp till höger.
  2. Klicka på + för att öppna Snabbtilläggning.
  3. Klicka på Lägg till webbsida som uppgift längst ned, för att lägga till sidan och URL:en som uppgiftstitel.
  4. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.
  1. Gå till webbsidan som du vill lägga till som uppgift i din Firefox-webbläsare.
  2. Högerklicka var som helst på sidan och välj Lägg till i Todoist. Du kan även markera valfri text på sidan, klicka på den och välja Lägg till i Todoist. Den markerade texten kommer då att användas som namn på den nyskapade uppgiften.
  3. Snabbtilläggningsfunktionen kommer att öppnas i ett popup-fönster. Där kan du redigera din uppgift (t.ex. lägga till den i ett projekt, lägga till förfallodatum, etiketter, prioritetsnivå, påminnelser eller kommentarer) innan du sparar den.
  4. När du är klar med att redigera din uppgift, så väljer du Lägg till uppgift.
  1. Öppna Firefox.
  2. Högerklicka på Todoist-ikonen längst upp till höger.
  3. Välj Hantera tillägg.
  4. Klicka på kugghjulet längst upp till höger.
  5. Välj genvägen till Hantera tillägg.
  6. Nu kan du ställa in ett kortkommando för att lägga till en uppgift.
  1. Öppna Firefox
  2. Högerklicka på Todoist-ikonen längst upp till höger.
  3. Välj Hantera tillägg.
  4. Klicka på kugghjulet längst upp till vänster.
  5. Öppna fliken Inställningar.
  6. Klicka i kryssrutan till vänster om Ställ in standardförfallodatum till 'idag'.