Använd Todoist-tillägget i din webbläsare

• Gratis
  • Pro
  • Business

Plattformar

• article.plugin
  • Webben

När du surfar på webben och vill spara den aktuella webbsidan till Todoist, så kan du använda Todoist-tillägget för att spara innehåll på bara några klick. För tillfället finns det tillgängligt för Google Chrome, Edge, Firefox, Opera och Safari.

Installera Todoist-tillägget i din webbläsare.

Snabbtips

Om du använder Todoist-tillägget med Firefox eller Google Chrome, så kommer du att ha lite fler tillgängliga funktioner än dem som listas i den här artikeln. Läs hela översikten:

Se din uppgiftslista i Todoist

För att få en snabb överblick av Todoist från din webbläsare, så klickar du på Todoist-ikonen som ligger i listen med insticksprogram längst upp till höger. Du kommer att få upp en kompakt Todoist-vy:

Den här vyn är en riktig tidssparare: du kommer åt alla Todoists funktioner, utan att behöva lämna webbsidan som du är på.

Högerklicka på en webbsida för att lägga till som uppgift

Varning

Den här funktionen finns inte tillgänglig i Todoist-tillägget för Safari. Byt till en annan webbläsare och använd tillägget för att lägga till en webbsida som uppgift.

1. Gå till webbsidan för att lägga till den som uppgift.
  2. Högerklicka på någon del av sidan.
  3. Välj "Add to Todoist".

(Valfritt) Lägg till mer information i uppgiften.

4. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.

Lägg till specifik webbsidetext som uppgift

1. Markera valfri text på sidan.
  2. Högerklicka och välj Lägg till i Todoist. Då blir den markerade texten till uppgiftsnamnet.

(Valfritt) Lägg till mer information i uppgiften.

3. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.

Lägg till en webbsida som uppgift med hjälp av Snabbtilläggning

Du kan även lägga till webbsidan som uppgift med hjälp av snabbtilläggning:

1. Klicka på Todoist-ikonen i listen med insticksprogram längst upp till höger.
  2. Klicka på sidomenyns ikon för öppna sidomenyn.
  3. Klicka på Lägg till uppgift.
  4. Klicka på Lägg till webbsida som uppgift längst ned. Detta lägger till webbsidan och URL:en som uppgiftens namn.
  5. Klicka på Lägg till uppgift för att spara uppgiften.