Att använda Toggl Track med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Toggl Track är en tidsspårningsapp, som kan integreras med Todoist när man använder Firefox eller Chrome.

Denna integration mäter hur mycket tid du lägger ned på alla uppgifter direkt i Todoist i Chrome eller Firefox.

Installera integrationen

1. Installera Toggl Track Button för Chrome eller Toggl Track Button för Firefox.
  2. Öppna integrationen och logga in på ditt Toggl Track-konto.
  3. Längst upp till höger i integrationen klickar du på kugghjulet.
  4. Välj fliken "Integrations" i det webbläsarfönster som öppnas.
  5. I fältet "Filter integrations" skriver du Todoist och klickar i kryssrutan.
  6. Klicka på "Allow" i webbläsarens popup-fönster.

Använd integrationen

1. Öppna Todoist i webbläsaren där du vill installera Toggl Track.
  2. Kolla om listvyn är påslagen eller inte för din vy eller projekt. Om inte, så slår du på den.
  3. Håll muspekaren över uppgiften som du vill ta tid på.
  4. Klicka på Toggl Track-knappen som visas till höger om uppgiftstiteln.
  5. Så snart du är klar med din uppgift, klickar du bara på Toggl Track-knappen igen för att stanna tidtagaren.

Om du vill använda Toggl Track med Todoists Chrome-tillägg eller Todoists Firefox-tillägg, så behöver du göra följande:

1. Klicka på Todoist-ikonen längst upp till höger i din webbläsare.
  2. Klicka på din avatar längst upp till höger i popup-fönstret.
  3. Klicka på Öppna i nytt fönster.

Ta bort integrationen

Om du inte vill använda Todoist med Toggl Track längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Klicka på kugghjulet längst upp till höger i Toggl Track-tillägget.
  2. Välj fliken "Integrations" i det webbläsarfönster som öppnas.
  3. I fältet "Filter integrations" skriver du Todoist och klickar ur kryssrutan.

Få hjälp

Om du har problem med Toggl Track-integrationen, kontakta kundtjänsten hos Toggl för att få hjälp.