Att använda Spark med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Spark är en e-postklient för iOS och macOS, som kan ge dig bättre ordning och kontroll i din inkorg.

Bland dess många tidssparande funktioner finns bland annat en Smart inkorg som automatiskt kategoriserar din e-post, Smart snooze som fördröjer ett e-postmeddelande tills du är redo, samt en stor lista med kraftfulla integrationer för anpassning av arbetsflödet. Spark är ett användbart verktyg för att nå igenom bruset och jobba med de e-postmeddelanden som är viktiga för dig.

Vad gör integrationen mellan Todoist och Spark?

Du kan lägga till e-postmeddelanden som Todoist-uppgifter när du använder Spark.

Senare när du ser Spark-baserade uppgifter i Todoist, så kan du klicka på uppgiftsnamnet så öppnas e-postmeddelandet i Spark.

Hur ansluter man Todoist till Spark?

Först behöver du ladda ned Spark-applikationen från iOS App Store eller macOS App Store. Todoist är inbyggt på plattformen så du behöver inte ladda ned något extra. För att ställa in Todoist i Spark:

1. Öppna Spark-applikationen.
  2. Välj e-postmeddelandet som du vill spara till Todoist.
  3. Tryck på de tre punkterna och sedan på knappen Lägg till tjänst.
  4. I undermenyn väljer du Todoist och loggar därefter in med ditt Todoist-konto.
  5. Du kommer att bli ombedd att ge Spark tillåtelse att använda data från ditt Todoist-konto.

Observera

Du kan även ansluta Todoist genom att öppna Inställningar > Anslutna tjänster > Todoist.

Hur använder man Spark med Todoist?

1. Öppna Spark-applikationen.
  2. Välj e-postmeddelandet som du vill spara till Todoist.
  3. Tryck på ellipsen och tryck sedan på Todoist-knappen. Spark_2.jpg
  4. Nu kommer du till en vy med uppgiftsdetaljer. Spark_Email.jpg
  5. Ändra det du vill i uppgiften och välj Spara-knappen, som ligger längst upp till höger, när du är klar att spara din första uppgift.

Hur ser en Spark-uppgift ut i Todoist?

När du ser en Spark-baserad uppgift i Todoist, så kommer uppgiften att innehålla länken "Open email in Spark", så som visas här nedan:

Observera

När du lägger till en uppgift ifrån Spark, så kommer Todoist dessvärre inte att känna igen taggar för snabbtilläggning som t.ex. @etikett, #projektnamn eller p1. Däremot så kan du lägga till dem senare i Todoist.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Readdle. Vänligen kontakta Readdles kundtjänst för att få hjälp.