Att använda Ganttify med Todoist

• Business
  • Gratis
  • Pro

• Webben
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Med Ganttify så kan du skapa "Gantt charts", med vilka du kan visualisera, redigera och dela tidslinjen för dina Todoist-projekt. Integrationen inkluderar en realtidssynkronisering så att alla ändringar som du gör i din "Gantt chart" omedelbart synkar tillbaka till Todoist.

Observera

Ganttify är en internetbaserad webaplikation som fungerar i de flesta webbläsare där JavaScript är aktiverat.

Installera integrationen

1. Gå till Ganttify och sedan till "My Account".
  2. Välj "Connect with Todoist".
  3. Fyll i dina uppgifter och välj "Create account".
  4. Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande till din e-postadress. Välj "Confirm email address" i meddelandet för att slutföra installationen.

Använd integrationen

1. Välj "Project list" i Ganttify.
  2. Använd kryssrutorna för att välja ett eller flera Todoist-projekt.
  3. Välj "Open Gantt chart".

Snabbtips

Du kan läsa mer om hur man skapar "Gantt charts" utifrån dina Todoist-projekt i det här blogginlägget .

Ta bort integrationen

1. Öppna "My Account" i Ganttify.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj "Disconnect Integration".

Få hjälp

Den här integrationen hanteras av Ganttify.

Om du har problem med att installera eller använda integration, så kan du kontakta Ganttifys kundtjänst på support@ganttify.com.