Verifiera ditt Todoist-konto

Observera

Du behöver inte verifiera din e-postadress om du har använt ditt konto i Apple, Facebook eller Google för att skapa ditt Todoist-konto.

När du registrerar ett Todoist-konto, kommer vi av säkerhetsskäl att be dig verifiera din e-postadress.

När du har skapat ditt Todoist-konto, kommer du automatiskt att få ett e-postmeddelande med en verifieringslänk (länken är endast giltig i 24 timmar). Du kan antingen verifiera ditt konto genom att klicka eller trycka på knappen Verifiera e-post i meddelandet, eller kopiera och klistra in länken från meddelandet i en webbläsare.

Om du inte hittar meddelandet, kolla då följande:

• Att det inte har hamnar i din skräppostmapp
  • Att du kollar den e-postadress som du använde till att skapa ett Todoist-konto

Varning

När du registrerar ett Todoist-konto, har du 7 dagar på dig att verifiera ditt konto. Om du inte verifierar ditt konto inom 7 dagar, kan du inte komma åt ditt konto. När du försöker logga in, kommer du istället att se alternativet att skicka om verifieringsmeddelandet.

Se till att det inte är några stavfel i e-postadressen som du använde för att skapa ett konto i Todoist. Om du har gjort ett stavfel, följ då de här instruktionerna för att ändra din e-postadress.

Om du har ett stavfel i e-postadressen och inte verifierar ditt konto inom 7 dagar, så kan vi dessvärre inte hjälpa dig att återskapa ditt konto.

Om du ändå inte kan hitta ditt verifieringsmeddelande (eller om länken i ditt verifieringsmeddelande har löpt ut), så kan du skicka om den. Såhär gör du:

1. Logga in på ditt Todoist-konto på valfri plattform.
  2. Längst ned på skärmen ser du ett popupfönster som säger att du måste verifiera ditt konto. Du kan utlösa ett nytt verifieringsmeddelande genom att klicka på Skicka om.

Varning

Om du väljer att Skicka om flera gånger, så att du till slut får flera verifieringsmeddelanden, så kan verifieringslänkarna i de äldre meddelandena ha löpt ut. Så se till att du använder länken i meddelandet som du fick mest nyligen.

Vanliga frågor

Kontakta oss. Se till att du kontaktar oss från e-postadressen som du behöver verifiera.