Att använda Timely med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Timely är en tidsmätarapp, som du använder till att hålla koll på hur mycket tid som du lägger ned på projekt och uppgifter . Med Timely kan du se alla dina slutförda Todoist-uppgifter och när du blev klar med dem, på "Memory timeline" (minnestidslinjen). Därmed blir det väldigt enkelt att följa upp hur lång tid dagens uppgifter har tagit.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt Timely-konto eller skapa ett nytt konto här och gå sedan till fliken "Apps" i Timelys inställningar.
  2. Klicka på Todoistapplikationen och anslut ditt konto till Timely.
  3. Klicka på "Authorize"-knappen och logga in på ditt Todoist-konto... klart!

Hur man använder integrationen

1. Håll muspekaren över Todoistpunkten på din tidslinje, för att se slutförda uppgifter och den tid du lagt ned på att slutföra dem.
  2. Klicka och dra för att markera din Todoistpunkt, för att lägg till loggad tid för den uppgiften.
  3. Klicka på Spara.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Timely. Vänligen kontakta Timelys kundtjänst för att få hjälp.