Introduktion till team

Tänk dig teamet som en plats där du sparar och samordnar information.

Skilj egna uppgifter från delade uppgifter och ge teammedlemmarna en delad plats där de kan samarbeta.

Kunder på Gratis- och Pro-versionen kan bara skapa ett gratisteam. Om du uppgraderar till vår Business-version så kan du skapa ytterligare ett gratisteam. Du kommer alltid att kunna gå med i alla team som du blir inbjuden till.

Varning

Det går för närvarande inte att flytta projekt mellan team. Vi arbetar just nu med att införa detta. Under tiden kan du exportera ett projekt och importera det till ett annat team.

Installera ett nytt team

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Skrolla längst ned i vänstermenyn.
  3. Klicka på Lägg till ett team.
  4. Ange ett teamnamn.
  5. Ange dina teammedlemmars e-postadresser, om det behövs.
  6. Klicka på Lägg till ett team.

Observera

Just nu går det inte att skapa ett team på Todoist för Android och iOS.

Bjud in personer till ett team

Bjud in personer till teamet via e-post eller genom att dela en inbjudningslänk:

1. Logga in på Todoist-kontot på https://todoist.com.
  2. Klicka på teamet i sidomenyn.
  3. Klicka på Bjud in medlemmar längst upp till höger.
  4. Välj ett av de två tillgängliga alternativen:
  • Bjud in via länk: Kopiera en inbjudningslänk och dela den med en eller flera som du vill bjuda in till ditt team. De kommer att läggas till som Medlem (på Business-versionen) eller som Administratör (på gratisversionen).
  • Bjud in via e-post: Ange personens e-postadress och välj teamroll. Klicka sedan på Skicka inbjudningar. Den inbjudna kommer att få ett e-postmeddelande om att gå med i ditt team.

När du bjuder in någon till teamet, så kommer personen automatiskt att läggas till som medlem (i Business-versionen) eller som administratör (på gratisversionen). Läs mer om alla roller här.

Ta bort någon från ett team

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Öppna teamet som du vill ta bort någon från.
  3. Klicka på medlemsikonen längst upp till höger.
  4. Leta upp personen som du vill ta bort och klicka på hens roll (antingen Admin, Medlem eller Gäst) till höger om personens namn.
  5. Välj Ta bort från team.

Varning

Endast administratörer kan ta bort någon från ett team.

Lämna ett team

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klicka på teamet i sidomenyn.
  3. Klicka på Inställningsikonen längst upp till höger.
  4. Klicka på Lämna team.

Radera ett team

Varning

När du raderar ett team, så kommer alla dina data i teamet omedelbart att raderas permanent, inklusive alla projekt, uppgifter, kommentarer och filer. Det här går inte att ångra. Den här åtgärden påverkar dig och alla andra i teamet.

1. Logga in på ditt Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klicka på teamet som du vill radera.
  3. Klicka på Inställningar längst upp till höger.
  4. Klicka på Radera team.

Varning

Endast administratörer kan ta radera ett team.

Få hjälp

Om det uppstår problem med att skapa eller hantera ett team kontakta då oss.