WebWork Tracker met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

WebWork Tracker is een productiviteit tracker die je help om je dagelijkse workflow te organiseren.

Door WebWork Tracker te integreren met Todoist kan je tracken hoeveel tijd je aan een specifieke taak of project besteedt. Je kan hiermee ook inschatten hoeveel tijd je nodig zult hebben voor toekomstige taken en projecten.

De integratie opzetten

1. Log in op je WebWork Tracker account.
  2. Klik op Settings in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Integrations in het drop-down menu.
  4. Zoek naar Todoist in de lijst met integraties en klik op Todoist settings.
  5. Klik op Connect.
  6. Selecteer Agree wanneer je gevraagd wordt om toestemming te geven om WebWork Tracker met je Todoist-account te verbinden.
  7. Je zult nu automatisch worden teruggebracht naar de lijst met Integraties. Klik nogmaals op Todoist settings .
  8. Selecteer wat je wilt importeren en wat je wilt auto-importeren.
  9. Klik op Import

De WebWork Tracker integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je WebWork Tracker met Todoist kan gebruiken, ga naar WebWork Tracker's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met WebWork Tracker niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op je WebWork Tracker account.
  2. Klik op Settings in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Integrations in het drop-down menu.
  4. Zoek naar Todoist in de lijst met integraties en klik op Todoist settings.
  5. Klik op Disconnect.

Deze integratie wordt beheerd door WebWork Tracker. Neem alsjeblieft contact op met het support team van WebWork Tracker voor hulp.