Momentum met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Web

Momentum is een gratis extensie voor Chrome en Firefox die je toestaat om je eigen persoonlijke dashboard aan te maken. Door Momentum te integreren met Todoist, kan je Todoist-taken aanmaken en wijzigen binnen Momentum's Todo functie.

Notitie

Je hebt Momentum Plus nodig om te kunnen integreren met Todoist.

De integratie opzetten

1. Open je Momentum Dashboard in Chrome of Firefox.
  2. Klik op het tandwiel-icoon in de hoek links onderin.
  3. Selecteer Todo.
  4. Scroll naar beneden naar Add integration.
  5. Selecteer Todoist in de lijst.
  6. Klik op Connect.
  7. Er zal een pop-up venster worden geopend waarin je wordt gevraagd om toestemming te geven voor het koppelen van Momentum aan Todoist. Klik op Agree.

De Momentum integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Momentum met Todoist kan gebruiken, ga naar Momentum's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Momentum niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Open je Momentum Dashboard in Chrome of Firefox.
  2. Klik op het tandwiel-icoon in de hoek links onderin.
  3. Selecteer Todo.
  4. Scroll naar beneden totdat je Integrations ziet.
  5. Beweeg met je muis over Todoist.
  6. Klik op Disconnect.

Deze integratie wordt beheerd door Momentum. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Momentum voor hulp.