Missive met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Met Missive kan je direct taken aanmaken vanuit je e-mailinbox, zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen Todoist en je e-mailclient.

Door Todoist met Missive te integreren kan je taken bewerken door ze naar projecten te verplaatsen, toe te wijzen aan medegebruikers of door deadlines, labels of prioriteitsniveaus toe te voegen.

De integratie opzetten

Als je Missive nog niet geïnstalleerd hebt, dan kan je de app downloaden via Missive's website.

1. Open Missive.
  2. Klik op het icoon met de 3 horizontale lijnen  in de hoek links bovenin.
  3. Klik op je naam of profielfoto in de hoek links bovenin.
  4. Klik op Settings.
  5. Open de tab Integrations.
  6. Selecteer Add an Integration.
  7. Klik op Todoist.
  8. Wanneer je wordt gevraagd om toestemming om toegang te geven tot je Todoist-account, klik op Agree en vervolgens op Allow.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Missive met Todoist kan gebruiken, ga je naar Missive's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Missive niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Open Missive.
  2. Klik op het icoon met de 3 horizontale lijnen  in de hoek links bovenin.
  3. Klik op je naam of profielfoto in de hoek links bovenin.
  4. Klik op Settings.
  5. Open de tab Integrations.
  6. Klik op Todoist.
  7. Selecteer Verwijderen.

Deze integratie wordt beheerd door Missive. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Missive voor hulp.