Numerics met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Numerics is een dashboard app die je toestaat om een overzicht te ontwerpen van je eigen prestatiemetingen en cijfers die voor jou het belangrijkst zijn.

Door Todoist met Numerics te integreren kan je belangrijke gegevens van je Todoist-account, zoals je dagelijkse streak, voltooide taken en toekomstige taken, aan je dashboard toevoegen.

Notitie

Numerics is alleen beschikbaar op iOS, iPadOS, Apple TV en watchOS.

De integratie opzetten

1. Open de Numerics-app op je iOS- of iPadOS-toestel en tik op My Dashboard.
  2. Tik op het + icoon in de hoek rechts bovenin.
  3. Tik op Todoist.
  4. Selecteer de gegevens die je wilt tracken.
  5. Tik op Choose Account.
  6. Tik op het + icoon in de hoek rechts bovenin.
  7. Voer je Todoist login gegevens in.
  8. Wanneer je gevraagd wordt om toestemming om Numerics met Todoist te integreren, tik op Agree.
  9. Voer de naam in die je wilt gebruiken voor je account en tik vervolgens op Save.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Numerics met Todoist kan gebruiken kan je Numeric's pagina voor Todoist bezoeken.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Numerics niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Open de Numerics app op je iOS-toestel.
  2. Tik op het ⓘ informatie-icoon in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op Accounts.
  4. Tik op de naam die je hebt geselecteerd voor je Todoist integratie.
  5. Tik op Remove.

Deze integratie wordt beheerd door Cynapse. Neem alsjeblieft contact op met het support team van Cynapse voor hulp.