Flock met Todoist gebruiken

• Beginner
  • Pro
  • Business

Flock is een cloud-based tool voor teams waarmee je al je team's communicatie zoals e-mails, vergaderingen, berichten en veel meer op een centrale plek kan verzamelen en organiseren. Door Flock met Todoist te integreren kan je Todoist-taken direct aan te maken vanuit een kanaal of een direct bericht terwijl je Flock gebruikt.

De integratie opzetten

Notitie

Ondanks dat je Flock op verschillende platforms (web, macOS, Windows, Android en iOS) kan gebruiken, kan je de integratie met Todoist alleen via je browser autoriseren.

1. Log in op Flock.
  2. Klik op Apps in de hoek rechts onderin.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Klik op Install.
  5. Klik op Add New Configuration.
  6. Klik op Authenticate.
  7. Wanneer je wordt gevraagd om toestemming om toegang te krijgen tot je Todoist-account, klik op Agree.

De integratie gebruiken

Om een volledig en up-to-date overzicht te krijgen van alle manieren waarop je Flock met Todoist kan gebruiken, ga je naar Flock's pagina voor Todoist.

Veelgestelde vragen

Als je Todoist met Flock niet langer wil gebruiken, kan je de integratie als volgt verwijderen:

1. Log in op Flock.
  2. Klik op Apps in de hoek rechts onderin.
  3. Selecteer Todoist.
  4. Klik op Configure.
  5. Klik op Delete.
  6. Wanneer je gevraagd wordt om de configuratie met Todoist te verwijderen, klik op Yes, delete.