Bruk Zoho Flow med Todoist

Zoho er en programvarepakke som er designet for å hjelpe bedrifter med å lykkes. Den har flere plattformer som kan forbedre organisasjonens arbeidsflyter, og én av disse er Zoho Flow.

Ved å integrere Zoho Flow med Todoist, vil du kunne sette opp automatiserte handlinger mellom Todoist og andre plattformer.

Raskt tips

For å finne ut mer om hvordan du bruker Zoho Flow med Todoist, går du til Zoho Flow-hjelpesenteret.

Sette opp integrasjonen

1. Få tilgang til Zoho Flow-kontoen din, eller opprett en konto hvis du ikke allerede har en konto.
  2. Opprett din første flyt ved å klikke på Create Flow (Opprett Flow) eller knappen +.
  3. Gi et navn til flyten din og skriv en beskrivelse.
  4. Klikk på Opprett. Du kan nå tilpasse flyten din.
  5. Klikk på Configure (Konfigurer) ved siden av App.
  6. Søk etter og velg Todoist.
  7. Velg hvilken handling som utløser flyten din (som å fullføre en oppgave eller opprette et nytt prosjekt), og klikk på Next (Neste).
  8. Hvis dette er første gang du bruker Todoist og Zoho Flow sammen, vil du bli bedt om å godkjenne en tilkobling til Todoist-kontoen din:
    • Klikk på Connect (Koble til).
    • Legg til en navn for tilkoblingen din (som Min Todoist).
    • Velg om du vil at tilkoblingen skal utføre All triggers and actions (Alle utløsere og handlinger) eller Only specific triggers and actions (Kun spesifikke utløsere og handlinger).
    • Klikk på Authorize (Godkjenn) nederst i høyre hjørne.
    • Et vindu dukker opp. Klikk på Godta.
  9. Du vil nå se en liste over alternativer du kan bruke for å tilpasse utløseren. Når du er fornøyd med utløseren, klikker du på Done (Ferdig) nederst til høyre.
  10. Du vil nå se et brett som har utløseren din på seg. I menyen til venstre velger du en handling du vil automatisere, og deretter drar og slipper du den på brettet.
    • Du kan for eksempel rulle ned til Todoist, åpne rullegardinmenyen med handlinger, og velge Create a project (Opprett et prosjekt). Hvis du drar dette alternativet inn på brettet, vil du ha satt det opp slik at når utløseren din utløses, vil et nytt prosjekt bli opprettet i Todoist.
  11. Du kan legge til flere handlinger på brettet ditt, slik at når utløseren din er aktivert, kan flere automatiserte handlinger skje samtidig.

Slik fjerner du integrasjonen

1. Logg inn på Zoho Flow-kontoen din.
  2. Åpne Settings (Innstillinger) i menyen på venstre side.
  3. Velg Connections (Tilkoblinger).
  4. Finn Todoist-tilkoblingen din og før pekeren over den.
  5. Klikk på søppelkassen på høyre side av skjermen.
  6. Bekreft at du vil slette tilkoblingen ved å klikke på Delete (Slett).

Raskt tips

Du kan også bruke Zoho Mail og Zoho Cliq med Todoist. Ta en titt på artiklene nedenfor for å lære mer: