Bruk Zoho Cliq med Todoist

Zoho er en programvarepakke som er designet for å hjelpe bedrifter med å lykkes. Den har flere plattformer som kan hjelpe organisasjonen din, og én av disse er Zoho Cliq.

Ved å integrere Zoho Cliq med Todoist, vil du kunne samhandle med Todoist direkte fra Cliq, inkludert handlinger som å lage oppgaver fra Cliq-meldinger, se Todoist-oppgavene dine og bruke /todoist-kommandoen til å se oppgaver som forfaller i dag.

Sette opp integrasjonen

1. Logg inn på Zoho Cliq-kontoen din.
  2. Åpne Zoho Marketplace og søk etter Todoist.
  3. Velg Todoist For Zoho Cliq.
  4. Klikk på Install (Installer) øverst i høyre hjørne.
  5. Et vindu vises og ber deg godta vilkårene for bruk og en personvernerklæringen. Når du har gjort dette, klikker du på Install.
  6. Klikk på Install igjen for å bekrefte.

Hvordan bruke integrasjonen

For å se en komplett liste med alle handlinger du kan utføre med denne integrasjonen, ta en titt på denne artikkelen i Zoho-hjelpesenteret.

Slik fjerner du integrasjonen

1. Logg inn på Zoho Cliq-kontoen din.
  2. Klikk på kontakt-ikonet i menyen øverst på skjermen.
  3. Velg Installed øverst på høyre side på skjermen.
  4. Klikk på Todoist.
  5. Ved siden av Actions (Handlinger) velger du Uninstall (Avinstaller).
  6. Bekreft at du vil avinstallere utvidelsen ved å velge Yes, Uninstall (Ja, avinstaller).

Raskt tips

Du kan også bruke Zoho Mail og Zoho Flow med Todoist. Ta en titt på artiklene nedenfor for å lære mer: