Tilpasse Legg til raskt i Todoist

• Nett
  • macOS
  • Android

Tilpass Legg til raskt-funksjonen så den passer dine behov og din arbeidsflyt!

Du kan endre det følgende i Legg til raskt:

• Velg hvilken oppgavehandlinger som vil vises (som prioritetsnivå, mottaker og forfallsdato).
  • Endre rekkefølgen til oppgavehandlingene.
  • Velg om du vil vise oppgavehandlingetikettene eller bare ikonene.

Raskt tips

Du vil fortsatt kunne velge oppgavehandlinger du har deaktivert for Legg til raskt ved å klikke/trykke på de tre prikkene i Legg til raskt-feltet.

Tilpasse Legg til raskt

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger. Du vil se flere alternativer i sidemenyen.
  3. Klikk på Legg til raskt.
  4. Velg hvilke oppgavehandlinger du vil vise i Legg til raskt ved å klikke på +, noe som viser handlingen, og -, noe som skjuler den.
  5. Dra og slipp for å endre rekkefølgen på oppgavehandlingene.
  6. Bruk Vis handlingsetiketter-bryteren for å vise eller skjule oppgavehandling-etikettene.
  7. Klikk på Oppdater for å lagre endringene.

Vanlige spørsmål

Ja, innstillingene du velger for Legg til raskt vil synkroniseres på tvers av alle plattformene du bruker Todoist på.