Tilpass sidestolpen i Todoist

Sidestolpen (referert til som navigeringsmeny på mobile enheter) er steder der du kan foreta all navigering i Todoist. Få tilgang til visningene dine (som Innboks, I dag-visningen og filtrene og etikettene dine), alle favorittene dine, de private prosjektene dine, og teamprosjektene dine!

Raskt tips

Hvis du bruker Todoist for macOS, Todoist for Windows eller Todoist-nettappen, klikker du på de tre linjene øverst til venstre for å vise eller skjule sidestolpen.

Tilpasse sidestolpen din

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Klikk på sidestolpen.
  4. Tilpasse sidestolpen din:
    • Under Vis i sidestolpe kan du vise eller skjule visning(er) i sidestolpen.
    • Under Vis antall opgaver kan du bruke Vis antall oppgaver-bryteren til å vise eller skjule antall oppgaver for visninger og prosjekter.
  5. Klikk på Oppdater for å lagre endringene dine.

Finne en visning skjult fra sidestolpen

Når du bruker Todoist-nettappen, Todoist for macOS eller Todoist for Windows, gjør du følgende for å finne en skjul visning fra sidestolpen:

1. Bruk tastatursnarveien Cmd + K (på macOS) eller Ctrl + K (på Windows 10/11). En meny vises.
  2. Velg visningen for å åpne den.