Bruke tavlelayouten i Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Tavler er en kraftig måte å organisere og visualisere Todoist-prosjekter på.

Fra ukentlige måltidsplaner til femårige forretningsstrategier gir tavlene deg et fugleperspektiv på fremgangen din og hjelper deg med å få jobben gjort.

Med tavlelayouten kan du:

• Legg til og omorganiser seksjoner.
  • Bruk seksjoner for å representere faser av prosjektet.
  • Dra oppgaver til relevante seksjoner.
  • Vise fullførte oppgaver.

I prosjektet vises oppgaver som kort. Hver seksjon vises som en kolonne. Oppgaver som ikke tilhører noen seksjon, vises i standardkolonnen «Ingen seksjon».

Når tavlelayout slås på, synkroniseres denne layouten på tvers av enheter:

Todoist for iOSTodoist for Android

Velg tavlelayouten

Når du oppretter et nytt prosjekt, velger du Tavle i Visning-seksjonen.

For å slå på tavlelayouten for et eksisterende prosjekt eller en eksisterende visning:

1. Åpne I dag, Kommende eller et prosjekt, en etikett eller et filter fra sidestolpen.
  2. Klikk på visning-ikonet øverst til høyre.
  3. Velg Tavle.

Raskt tips

Bruk snarveien Shift + V til å bytte mellom listelayout og kalenderlayout.

Bytt fra tavlelayouten

1. Åpne I dag, Kommende eller et prosjekt, en etikett eller et filter fra sidestolpen.
  2. Klikk på visning-ikonet øverst til høyre.
  3. Velg Liste.

Opprette en ny seksjon i tavlelayouten

1. Bla gjennom dine eksisterende seksjoner helt til høyre, og klikk på Legg til seksjon-knappen, eller bare trykk på s-tasten for å legge til en ny seksjon bakerst. Alternativt kan du føre pekeren over eksisterende seksjoner og klikke på Legg til seksjon-knappen, for å legge til en ny seksjon på det stedet.
  2. Skriv inn seksjonens navn.
  3. Klikk på Legg til seksjon, eller trykk på Enter for å lagre.

Omorganiserer på seksjoner i tavlelayouten

1. Hold pekeren over et seksjonsnavn.
  2. Dra og slipp seksjonen til en ny plassering i et prosjekt.

Opprette oppgaver i tavlelayouten

1. Klikk på + Legg til oppgave-knappen i en seksjon der du vil oppgaven skal være, eller bruk Legg til hurtig ved å klikke på +-ikonet øverst til høyre. Alternativt kan du trykke på a-tasten for å legge til en ny oppgave i den første tilgjengelige kolonnen.
  2. Skriv inn oppgavenavnet og bruk parameterne du ønsker (f.eks. forfallsdato, prioritet, etikett osv.). Du kan også bruke /-snarveien for å legge til en oppgave i en spesifikk seksjon fra hvor som helst.
  3. Klikk på Legg til oppgave-knappen for å lagre den nye oppgaven.

Omorganiserer på oppgaver i tavlelayouten

Endre rekkefølgen på oppgaver ved å dra i dem innenfor seksjonen, eller fra én seksjon til en annen.

Hvis en oppgave har underoppgaver, er de ikke synlige i tavlelayouten og kan ikke omorganiseres på samme måte. I stedet åpner du oppgaven i oppgavevisningen og omorganiserer underoppgavene.

Raskt tips

🏃‍♀️ Få en god start på det neste prosjektet ditt med tavlemaler, som kan hjelpe deg med alt fra å skrive en bok til å håndtere sosiale media, utvikle en app, med mer.

Vanlige spørsmål

Ja, den valgte layouten synkroniseres mellom prosjektets medlemmer. Hvis noen bytter til en annen layouten, vil den også endres for alle andre i det prosjektet.

Ja, alle endringer du gjør i tavlelayouten synkroniseres mellom alle prosjektmedlemmer.

Ja, det er mulig å velge flere oppgaver i tavlelayouten på alle plattformer.

Det er ikke mulig i øyeblikket. Når du skriver ut i tavlelayouten, vil prosjektet ditt automatisk fremstilles som en liste. Det kan hende vi implementerer en tavlelayout for utskrift i fremtiden.