Bruk Integrately med Todoist

Integrately lar deg lage automatiserte arbeidsflyter raskt og enkelt. Ved å integrere Integrately med Todoist kan du sette opp én-til-én-automatiseringer mellom Todoist og en rekke apper, inkludert:

• Automatisk opprette en Todoist-oppgave når et kort opprettes i Trello.
  • Strømlinjeforme arbeidsflyter ved å legge til CRM-oppgaver i Todoist.
  • Dele Todoist-oppgaver i Slack, slik at alle får med seg alt.

Slik konfigurerer du integrasjonen

1. Registrer deg for en Integrately-konto.
  2. Søk etter og velg Todoist.
  3. Søk etter og velg appen du vil koble Todoist til.
  4. Du har nå to alternativer:
    • Velg en automatisering som allerede er konfigurert (du kan se en liste over disse under Select 1 Click Automation (Velg én-klikks automatisering) ved å klikke på Activate (Aktiver) til høyre for automasjonen.
    • Bla videre ned for å konfigurere din egen automasjon, noe du gjør ved å velge en When (Når) og en Do (Gjør). Når du er fornøyd med automasjonen, velger du Go (Klar) nederst på siden.
  5. Når du blir spurt om det, gir du Integrately tilgang til appene i automasjonen din.

Automasjonen din er nå klar!

Hvordan bruke integrasjonen

Ta en titt på Integrately sin Todoist-side for en komplett og oppdatert oversikt over alle måter du kan bruke denne integrasjonen på.

Slik sletter du en automasjon

1. Logg på Integrately-kontoen din.
  2. Velg My Automations (Mine automasjoner) i menyen på venstre side.
  3. Finn automasjonen du ønsker å slette, og klikk på de tre prikkene på høyre side.
  4. Velg Slett.
  5. Bekreft at du vil slette automasjonen ved å velge Yes, Delete (Ja, slett).

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Integrately. Vennligst ta en titt i Integrately sitt hjelpesenter for hjelp.