Bruk TrackingTime med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

TrackingTime er en Chrome-utvidelse som lar deg spore din egen produktivitet, i tillegg til produktiviteten til teamet ditt. Ved å integrere TrackingTime med Todoist, vil du kunne estimere hvor mye tid du og teamet ditt bruker på oppgavene.

Sette opp integrasjonen

1. Logg inn på TrackingTime-kontoen din.
  2. Installer Chrome-utvidelsen for TrackingTime.
  3. I Chrome klikker du på TrackingTime-ikonet øverst i høyre hjørne.
  4. Klikk på Tillat domener.
  5. I listen til produktivitetsverktøyene, finner og merker du av boksen ved siden av Todoist.

Bruke TrackingTime-integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke TrackingTime med Todoist på, gå til TrackingTimes side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med TrackingTime, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. I Chrome klikker du på TrackingTime-ikonet øverst i høyre hjørne. Et lite vindu dukker opp.
  2. Klikk på tannhjulet nederst i høyre hjørne i popupvinduet.
  3. I listen til produktivitetsverktøyene, finner og fjerner du merket i boksen ved siden av Todoist.

Denne integrasjonen administreres av TrackingTime. Vennligst kontakt TrackingTime sin kundestøtte for hjelp.