Bruk Momentum med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

Momentum er en gratis utvidelse for Chrome og Firefox, og den lar deg skape ditt eget private dashbord. Ved å integrere Momentum med Todoist, vil du kunne lage og redigere dine egne Todoist-oppgaver i Momentums Todo-funksjon.

Obs

Du må ha Momentum Plus for å integrere med Todoist.

Sette opp integrasjonen

1. Åpne Momentum-dashbordet ditt i enten Chrome eller i Firefox.
  2. Klikk på tannhjulet nederst i venstre hjørne.
  3. Velg Todo.
  4. Bla ned til Add integration (Legg til integrasjon).
  5. Velg Todoist fra listen.
  6. Klikk på Connect (Koble til).
  7. Et vindu åpner seg, hvor du blir bedt om i gi Momentum tillatelse til å koble til Todoist. Klikk på Agree (Godta).

Bruke Momentum-integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Momentum med Todoist på, gå til Momentums side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Momentum, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Momentum-dashbordet ditt i enten Chrome eller i Firefox.
  2. Klikk på tannhjulet nederst i venstre hjørne.
  3. Velg Todo.
  4. Bla ned til du ser Integrations (Integrasjoner).
  5. Før pekeren over Todoist.
  6. Klikk på Disconnect (Koble fra).

Denne integrasjonen administreres av Momentum. Vennligst kontakt Momentum sin kundestøtte for hjelp.