Bruk Clockify med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

Clockify er en app for å spore tid som kan integreres med Todoist, når du bruker Firefox eller Chrome. Med denne integrasjonen kan du følge med på hvor mye tid du bruker på hver oppgave direkte i Todoist, i Chrome og Firefox.

Sette opp integrasjonen

1. Installer Chrome-utvidelsen eller Firefox-utvidelsen.
  2. Åpne utvidelsen og logg deg inn på Clockify-kontoen din.

Det er alt! Du kan nå begynne å bruke integrasjonen.

Bruke integrasjonen

I Todoist klikker du på Clockify-knappen til venstre for oppgaven i listen din. Når du er ferdig med å jobbe med oppgaven, klikker du ganske enkelt på Clockify-knappen igjen, for å stoppe klokken.

Hvis du er i oppgavevisningen, dukker Clockify-knappen opp øverst i venstre hjørne i oppgavevisning-vinduet.

Raskt tips

For mer informasjon om hvordan du bruker Clockify, går du til Clockify sin integrasjonsside for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis integrasjonen for Todoist ble deaktivert tidligere, ser du her hvordan du aktiverer den igjen:

1. Åpne Clockify-utvidelsen.
  2. Klikk på meny-ikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Integrations (Integrasjoner).
  4. Søk etter Todoist - todoist.com og klikk på avmerkingsboksen til venstre.

Denne integrasjonen administreres av Clockify. Vennligst kontakt Clockify sin kundestøtte for hjelp.

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Clockify, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Clockify-utvidelsen.
  2. Klikk på meny-ikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Integrations (Integrasjoner).
  4. Søk etter Todoist - todoist.com og klikk på avmerkingsboksen til venstre.