Bruk Timeneye med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett

Timeneye er en app for tidssporing som kan integreres med Todoist hvis du bruker Firefox eller Chrome. Ved å integrere Todoist med Timeneye, kan du følge med på hvor mye tid du bruker på hver oppgave direkte i Todoist.

Sette opp integrasjonen

1. Installer Timeneye widget for Chrome eller Timeneye widget for Firefox.
  2. Åpne utvidelsen og logg på Timeneye-kontoen din.

Det er alt! Du kan nå begynne å bruke integrasjonen.

Bruke integrasjonen

1. I Todoist klikker du på klokken til høyre for oppgaven i hvilken som helst liste.timeneye_timer.png
  2. (Valgfritt) Legg til ekstra informasjon.timeneye_start.png
  3. Klikk på Start Timer.
  4. Når du er ferdig å jobbe med oppgaven, klikker du på pause-ikonet til høyre for oppgaven.

Hvordan kan jeg fjerne integrasjonen?

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Timeneye, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av Timeneye. Vennligst kontakt Timeneye sin kundestøtte for hjelp.