Introduksjon til team

Tenk på et team som et sted hvor du kan oppbevare og organisere informasjon.

Skill private oppgaver fra delte oppgaver, og gi teammedlemmene dine et delt område for samarbeid.

Beginner- og Pro-kunder kan opprette ett kostnadsfritt team. Med en oppgradering til Business-abonnementet vårt får team får du muligheten til å opprette et ekstra kostnadsfritt team. Du kan alltid bli med i alle team du er invitert til.

Advarsel

Det er for øyeblikket ikke mulig å flytte prosjekter mellom team. Vi jobber med å implementere dette. I mellomtiden kan du eksportere et prosjekt og importere det i et annet team.

Sett opp et nytt team

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Rull til bunnen av menyen på venstre side.
  3. Klikk på Legg til team.
  4. Skriv inn et navn på teamet.
  5. Oppgi e-postadressene til teammedlemmene, hvis nødvendig.
  6. Klikk på Legg til team.

Obs

For øyeblikket er ikke muligheten til å opprette et team tilgjengelig i Todoist for iOS og Android.

Invitere personer til et team

Inviter personer til teamet via e-post eller ved å dele en invitasjonskobling:

1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på teamet i sidestolpen.
  3. Klikk på Inviter medlemmer øverst til høyre.
  4. Bruk ett av disse to tilgjengelige alternativene:
  • Inviter med kobling: Kopier en invitasjonskobling, og del den med hvem som helst for å invitere dem til teamet ditt. De vil legges til som et medlem (på Business-abonnementet) eller en administrator (på gratisabonnementet).
  • Inviter via e-post: Skriv inn personens e-postadresse, velg teamrollen de skal ha, og klikk på Send invitasjoner. De mottar en e-post om å bli med i teamet ditt.

Når du inviterer noen til teamet, blir de automatisk lagt til som medlemmer (på Business-abonnementet) eller som administratorer (på det gratis teamabonnementet). Finn ut mer om hver rolle her.

Fjern noen fra et team

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Åpne teamet du vil fjerne noen fra.
  3. Klikk på Medlemmer-ikonet øverst til høyre.
  4. Finn personen du ønsker å fjerne, og klikk på rollen deres (enten Administrator, Medlem eller Gjest) til høyre for navnet.
  5. Velg Fjern fra team.

Advarsel

Bare administratorer kan fjerne noen fra et team.

Forlat et team

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på teamet i sidestolpen.
  3. Klikk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre.
  4. Klikk på Forlat team.

Slett et team

Advarsel

Når du sletter et team, vil det umiddelbart og permanent slette alle dine teamdata, inkludert alle prosjekter, oppgaver, kommentarer og filer. Dette kan ikke angres. Denne handlingen påvirker deg og alle andre i teamet.

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på teamet du vil slette.
  3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  4. Klikk på Slett team.

Advarsel

Det er kun administratorer som kan slette et team.

Få hjelp

Hvis du opplever problemer med å opprette eller administrere et team, kan du kontakte oss.