Samarbeid med teamet ditt i Todoist

• Business

Når du har opprettet teamet ditt i Todoist, kan du begynne samarbeidet ditt med kollegaer. Prosjekter er tilgjengelige for alle i teamet som standard, så det er raskt og enkelt å komme i gang med arbeidet!

Raskt tips

Er du samarbeidspartner med en venn eller et familiemedlem? Prøv heller å dele et privat prosjekt.

Her er noen av de enkle, men kraftige, funksjonene som gjør det enkelt å jobbe med teamprosjekter:

Opprett et teamprosjekt

Når du er administrator eller medlem av et team, kan du opprette prosjekter. Slik gjør du det:

1. I sidestolpen klikker du på teamnavnet ditt.
  2. Øverst til høyre klikker du på Legg til.
  3. Velg Legg til prosjekt.
  4. Gi prosjektet ditt et navn.
  5. Klikk på Legg til.

Bli med i et teamprosjekt

Når du er administrator eller medlem av et team, har du automatisk tilgang til å se alle prosjekter som ikke er begrenset. Hvis du ønsker å jobbe med et prosjekt, må du bli med i det. Slik gjør du det:

1. I sidestolpen klikker du på teamnavnet ditt.
  2. Valgfritt: For å få en oversikt over alle prosjekter du ikke allerede har blitt med i, klikker du på Prosjekter jeg ikke har blitt med i.
  3. Klikk på prosjektet du ønsker å bli med i.
  4. Klikk på Bli med øverst til høyre.

Forlate et teamprosjekt

1. I sidestolpen finner du prosjektet du vil forlate.
  2. Før musen over prosjektet.
  3. Klikk på de tre prikkene til høyre for prosjektnavnet.
  4. Velg Forlat.
  5. Klikk på Forlat igjen for å bekrefte.

Obs

Antall personer som kan bli med i et prosjekt, avhenger av teamets abonnement.

Tildele en teamoppgave

Tildele en eksisterende oppgave

Du kan tildele flere oppgaver samtidig! Slik gjør det du.

1. I hvilket som helst delt prosjekt klikker du på tildel-ikonet til høyre for oppgavenavnet.
  2. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Tildele en ny oppgave

1. Åpne et delt prosjekt og klikk på + Legg til oppgave.
  2. Skriv hele oppgavenavnet og skriv +-symbolet etterfulgt av deres navn.
  3. Velg personens navn fra rullegardinmenyen.

Raskt tips

Visste du at du kan angi en påminnelse for noen andre? Her ser du hvordan.

Vanlige spørsmål

Kan jeg opprette private prosjekter som ikke er tilgjengelig for alle som standard?

Absolutt. Bare endre tilgangen til prosjektet ditt til Begrenset. Du kan finne ut mer i denne artikkelen.

Jeg har en Business-konto, og jeg vil begrense prosjektdeling med brukere som ikke er en del av teamet mitt. Er det mulig?

Ja, du kan finne ut mer her. Merk deg at du må være en administrator for å angi tillatelser for teamet ditt.

Kan jeg tildele samme oppgave til flere personer?

Det er ikke mulig å tildele oppgaver til flere personer. For å finne ut mer, inkludert noen løsninger for dette, kan du lese denne artikkelen.

Kan jeg tildele en oppgave til meg selv?

Ja, det kan du! Når du tildeler en oppgave, velger du «Meg»-alternativet. Vær oppmerksom på at du bare kan gjøre dette i et delt prosjekt.