Inviter eller fjern personer fra Todoist-teamet ditt

• Business

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Teamrolle

• Administrator

Inviter personer til Todoist-teamet ditt

Før du blir med, sjekker du om du er administrator for teamet. Deretter kan du lære hvordan du inviterer andre til Todoist-teamet ditt:

Invitere personer via e-post

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil legge til i sidestolpen. Klikk på Medlemmer under navnet på teamet.
  5. Klikk på Inviter via e-post.
  6. Skriv inn e-postadressen til brukerne du vil invitere, og klikk på Send invitasjoner.

Inviter personer med en invitasjonslenke

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil legge til i sidestolpen. Klikk på Medlemmer under navnet på teamet.
  5. Sjekk at Aktiver invitasjonskobling er slått på.
  6. Klikk på Kopier kobling.

Du kan sende nettadressen til alle du vil invitere. Etter at de klikker på koblingen, vil de ha muligheten til å bli en del av Todoist-teamet ditt.

Fjerne personer fra Todoist-teamet ditt

Sørg for at du bare beholder de rette personene i Todoist-teamet ditt. Sjekk først om du er administrator. Deretter lærer du deg hvordan du fjerner personer fra teamet:

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil fjerne personer fra i sidestolpen. Klikk på Medlemmer under navnet på teamet.
  5. Finn personen du vil fjerne, og klikk på brukerens nåværende rolle til høyre for navnet.
  6. Velg Fjern fra team.

Erstatte personer i Todoist-teamet ditt

Hvis du vil erstatte et teammedlem med en annen personer, fjerner du personen fra Todoist-teamet og inviterer den nye personen ved å benytte Todoist-kontoens e-postadresse.

Fakturaendringer

Hvis du bestemmer deg for å fjerne noen fra Todoist-teamet ditt, eller hvis du vil erstatte et eksisterende teammedlem med en annen personer, sjekker vi automatisk om det er noe gjenværende tid igjen på abonnementet deres. Deretter konverterer vi verdien til en kontosaldo for Todoist-teamet ditt.

Denne saldoen kan deretter brukes til å delvis eller helt dekke den neste fakturaen din. Ikke noe av den gjenværende tiden på abonnementet går tapt.

Du mottar en faktura om endringen innen én måned fra fjerningen.

Verdt å merke seg

• Når du fjerner noen fra teamet, kan administratoren velge om de skal fjernes fra alle de delte prosjektene eller la dem fortsette å dele prosjekter.
  • Oppgaver eller oppgavekommentarer lagt til av teammedlemmer eller gjester påvirkes ikke av at skaperen fjernes. Hvis for eksempel du velger å fjerne en person fra alle delte prosjekter, blir alle oppgaver som var tildelt dem ikke lenger tildelt noen.
  • Når du erstatter et teammedlem med et nytt medlem, trenger du ikke manuelt endre det forrige teammedlemmets e-postadresse. Todoist-kontoer er ikke laget for å gis til nye personer, siden de inneholder både private og jobbrelaterte oppgaver.

Få hjelp

Hvis du har problemer med å invitere, fjerne eller erstatte personer i Todoist-teamet ditt, kan du ta kontakt med oss.