Näe, minkä parissa tiimisi työskentelee

• Business
  • Beginner

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10

Käytä Tiimitoiminta-näkymää ja suodattimia pysyäksesi ajan tasalla kaikkien edistymisestä ja työmäärästä. Voit tarkistaa, mitä työtoverisi tekevät tiimissä, nähdä heidän tulevat tehtävänsä useissa projekteissa tai suodattaa tiettyjä tehtäviä.

Tiimitoiminta

Tiimitoiminta on kevyt projektinhallintaratkaisu tiimillesi Todoistissa. Katso missä tahansa tiimiprojektissa, mitkä tehtävät ovat aktiivisia, erääntyneitä ja suoritettuja. Lisäksi näet kaikki aktiivisten tehtävien kommentit.

Tiimitoiminnan avaaminen

1. Klikkaa sivupalkissa kolmen pisteen kuvaketta projektin nimen oikealla puolella.
  2. Valitse Tiimitoiminta.

Team Activity introduction.png

Pikavinkki

Lisää projekti suosikkeihisi ja käytä tiimitoimintaa entistä nopeammin.

Tiimitoiminnan käyttäminen

Voit tunnistaa ongelmakohtia, kuten myöhässä olevia tehtäviä tai käsittelemättömiä kommentteja, käyttämällä Tiimitoiminta-näkymää. Tämän jälkeen voit ryhtyä toimenpiteisiin tarjoamalla apua tai uudelleendelegoimalla tehtäviä. Tiimitoiminta-näkymässä voit tarkastella seuraavia asioita:

• Aktiivinen näyttää projektin kaikki aktiiviset tehtävät.
  • Suoritetut näyttää kaikki projektin suoritetut tehtävät. (Jos suoritettuja tehtäviä on paljon, niiden lataaminen voi viedä hetken.)
  • Erääntyneet näyttää kaikki projektin erääntyneet tehtävät.
  • Kommentit näyttää kaikki kommentit tehtävistä, joita ei ole vielä suoritettu.

Kli,kaa mitä tahansa tehtävää tai kommenttia avataksesi tehtävänäkymän, jolloin voit helposti muokata tehtävää ja lisätä kommentteja.

Jos olet Business-suunnitelmassa, voit myös tarkastella näitä tietoja projektin kunkin jäsenen osalta. Klikkaa vain nimeä nähdäksesi hänelle delegoidut tehtävät ja kommentit aktiivisista tehtävistä.

Huomautus

Anna palautetta

Haluaisimme tietää, mitä mieltä olet Tiimitoiminnasta ja auttaako se sinua hallitsemaan tiimitehtäviäsi. Jaa palautteesi kanssamme. Marco, Dermot, Galina ja 14 muuta tiiminjääsentämme käyvät läpi kaikki palautteet, jotta voimme edelleen parantaa Todoistia.

Suodattimet

Käytä näkymävaihtoehtoja tai suodattimia luodaksesi mukautettuja näkymiä tiimisi tehtävistä useiden eri kriteerien, kuten eräpäivien, prioriteettien, tunnisteiden ja vastuuhenkilöiden perusteella. Kuka tahansa tiimisi jäsen voi käyttää näkymävaihtoehtoja keskittyäkseen tehtäviinsä tai käyttää suodattimia nähdäkseen tarkalleen, mitä kukin jäsen tekee.

Suodattimien käyttäminen

Jos haluat tarkastella tiettyjä tehtäviä säännöllisesti, suodattimet ovat loistava ratkaisu. Voit myös lisätä minkä tahansa suodattimen suosikkeihisi nopeaa ja helppoa käyttöä varten.

Tiimin tehtävien suodattaminen

Oletetaan, että työskentelet Doist-nimisessä tiimissä ja sinulla on tehtävä, joka on hoidettava. Haluat selvittää, kenellä tiimin jäsenellä saattaisi olla kapasiteettia auttaa sinua. Voit kokeilla tätä suodatusominaisuutta nähdäksesi, mitä kaikkien tehtäväluettelolla on seuraavan seitsemän päivän aikana:

1. Valitse sivupalkista Suodattimet ja tunnisteet.
  2. Klikkaa Lisää-kuvakettaSuodattimet-kohdan vieressä.
  3. Lisää Nimi-kenttään suodattimen nimi. Esimerkiksi Doistin tulevat tehtävät.
  4. Lisää Suodatinkysely-kenttään suodatinkysely:

Työtila: Doist Team & delegoitu: muut & seuraavat 7 päivää

5. Tallenna suodatin klikkaamalla Lisää.

Pikavinkki

Saat entistä paremman visualisoinnin kaikkien tehtävistä mukauttamalla näkymääsi muuttamalla projektinasettelu tauluksi ja ryhmittele vastuuhenkilön mukaan.

Tiimijäsenen tehtävien suodattaminen

Oletetaan, että tiimijäsenesi Marco on aloittamassa uutta projektia tulevina viikkoina. Haluat tietää hänen nykyisen työkuorman ennen kuin delegoit hänelle lisää tehtäviä.

Selvitetään, mitä Marcolle on delegoitu seuraaviksi 4 viikoksi luomalla suodatin:

1. Valitse sivupalkista Suodattimet ja tunnisteet.
  2. Klikkaa Lisää-kuvaketta Suodattimet-kohdan vieressä.
  3. Lisää Nimi-kenttään suodattimen nimi. Esimerkiksi Marcon tulevat tehtävät.
  4. Lisää Suodatinkysely-kenttään suodatinkysely:

delegoitu: Marco & erääntyy ennen: +4 viikkoa

5. Tallenna suodatin klikkaamalla Lisää.

Tehtävien suodattaminen

Voit myös määrittää mukautetun näkymän sinulle delegoiduille tehtäville. Oletetaan, että olet osa suunnittelutiimiä, tiimisi pitää kaikki projektit Suunnittelutiimi-kansiossa ja haluat nähdä tehtäväsi, jotka erääntyvät ennen 5. kesäkuuta. Voit tarkastella näitä tehtäviä kokeilemalla tätä suodatinta:

1. Valitse sivupalkista Suodattimet ja tunnisteet.
  2. Klikkaa Lisää-kuvakettaSuodattimet-kohdan vieressä.
  3. Lisää Nimeä suodatin -kenttään haluamasi suodattimen nimi. Esimerkiksi, .
  4. Lisää Suodatinkysely-kenttään suodatinkysely:

##Suunnittelutiimi & delegoitu: minä & erääntyy ennen 5. kesäkuuta

5. Tallenna suodatin klikkaamalla Lisää.

Näkymävaihtoehtojen käyttäminen

Toinen tapa suodattaa tiimisi tehtäviä on näkymävaihtoehtojen avulla. Käytä tätä kätevää ratkaisua, kun haluat nähdä jotain nopeasti, mutta sinun ei tarvitse palata siihen säännöllisesti kuten suodattimen kanssa.

Tehtävän tarkasteleminen Tänään- ja Tuleva-näkymissä

Tänään- ja Tulevat-näkymissä voit suodattaa minkä tahansa tiimitehtävän:

1. Klikkaa sivupalkista Tänään tai Tulevat.
  2. Klikkaa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Suodata-kohdasta Työtila.
  4. Poista valinta kaikista työtiloista, joiden tehtäviä et halua nähdä.
  5. Klikkaa ikkunan ulkopuolelta tallentaaksesi muutokset.

Tiimitehtävien tarkasteleminen mukautetuissa suodatinnäkymissä

Suodata missä tahansa tiimiprojektissa, jossa työskentelet, tehtävät, joita ei ole delegoitu, jotka on delegoitu sinulle tai jotka on delegoitui tietyille ihmisille:

1. Klikkaa tiimiprojektissa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  2. Klikkaa Suodata-kohdassa Vastuuhenkilö ja valitse:
  • Ei kenelläkään nähdäksesi tehtävät, joita ei ole delegoitu
  • Vain minulle nähdäkset sinulle delegoidut tehtävät
  • Valitut vastuuhenkilöt.
  • Klikkaa Vastuuhenkilöt ja valitse ihmisten nimet nähdäksesi heille delegoidut tehtävät.