Johdatus tiimeihin

Ajattele tiimiä paikkana, jossa voit tallentaa ja järjestää tietoja.

Erota henkilökohtaiset tehtävät jaetuista tehtävistä ja anna tiimin jäsenille yhteinen tila yhteistyölle.

Beginner- ja Pro-asiakkaat voivat luoda yhden ilmaisen tiimin. Kun päivität tiimin Business-suunnitelmaan, voit luoda uuden ilmaisen tiimin. Voit aina liittyä mihin tahansa tiimiin, johon sinut on kutsuttu.

Varoitus

Tällä hetkellä ei ole mahdollista siirtää helposti projekteja tiimien välillä. Työskentelemme parhaillaan tämän toteuttamiseksi. Sillä välin voit viedä projektin ja tuoda sen toiseen tiimiin.

Uuden tiimin määrittäminen

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Vieritä alas vasemmanpuoleisessa valikossa.
  3. Klikkaa Lisää tiimi.
  4. Kirjoita tiimin nimi.
  5. Syötä tarvittaessa tiimijäsenten sähköpostiosoitteet.
  6. Klikkaa Lisää tiimi.

Huomautus

Tällä hetkellä tiimin luominen ei ole mahdollista iOS:ssä tai Androidissa.

Ihmisten kutsuminen tiimiin

Kutsu muita tiimiin sähköpostitse tai jakamalla kutsulinkki:

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa tiimiä sivupalkissa.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kutsu jäseniä.
  4. Käytä jompaakumpaa näistä kahdesta käytettävissä olevasta vaihtoehdosta:
  • Kutsu linkillä: Kopioi kutsulinkki ja jaa kenelle tahansa kutsuaksesi heidät tiimiisi. Heidät lisätään jäseneksi (Business-suunnitelmassa) tai ylläpitäjäksi (ilmaisessa tiimisuunnitelmassa).
  • Kutsu sähköpostilla: Kirjoita sähköpostiosoite, valitse tiimirooli ja klikkaa Lähetä kutsut. Kutsuttavan sähköpostiin lähetetään pyyntö liittyä tiimiisi.

Kun kutsut jonkun tiimiin, hänet lisätään automaattisesti jäseniksi (Business-suunnitelmassa) tai ylläpitäjiksi (ilmaisessa tiimisuunnitelmassa). Lue lisää kustakin roolista täältä.

Jäsenen poistaminen tiimistä

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Avaa tiimi, josta haluat poistaa jonkun.
  3. Klikka oikeassa yläkulmassa olevaa Jäsenet-kuvaketta.
  4. Etsi henkilö, jonka haluat poistaa, ja klikkaa hänen rooliaan (joko ylläpitäjä, jäsen tai vieras) hänen nimensä oikealla puolella.
  5. Valitse Poista tiimistä.

Varoitus

Vain ylläpitäjät voivat poistaa jonkun tiimistä.

Tiimistä lähteminen

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa tiimiä sivupalkissa.
  3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.
  4. Klikkaa Lähde tiimistä.

Tiimin poistaminen

Varoitus

Kun poistat tiimin, se poistaa välittömästi ja pysyvästi kaikki tiimisi tiedot, mukaan lukien kaikki projektit, tehtävät, kommentit ja tiedostot. Tätä ei voi peruuttaa. Tämä toiminto vaikuttaa sinuun ja kaikkiin muihin tiimissä oleviin käyttäjiin.

1. Kirjaudu Todoist-tilillesi osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa tiimiä, jonka haluat poistaa.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset.
  4. Klikkaa Poista tiimi.

Varoitus

Vain ylläpitäjät voivat poistaa tiimin.

Pyydä apua

Jos tiimin luomisessa tai hallinnoimisessa on ongelmia, ota meihin yhteyttä.