Henkilökohtaisen projektin siirtäminen tiimityötilaan

Joskus työskentelet henkilökohtaisen projektin parissa, vain huomataksesi myöhemmin, että sinun on työskenneltävä tiimisi kanssa. Tällöin voit yksinkertaisesti siirtää projektin henkilökohtaisesta työtilastasi tiimin työtilaan.

Varoitus

Jos siirsit henkilökohtaisen projektin vahingossa tiimityötilaan, opi siirtämään se takaisin henkilökohtaiseen työtilaan.

Projektin siirtäminen

Pikavinkki

Voit myös siirtää projektin vetämällä ja pudottamalla! Avaa ensin tiimi, johon haluat siirtää projektisi. Vedä sitten projekti sivupalkista tiimiin.

1. Klikkaa vasemmasta sivupalkista Omat projektit.
  2. Vie osoitin siirrettävän projektin päälle.
  3. Klikkaa projektin oikealla puolella näkyvää kolmen pisteen kuvaketta.
  4. Valitse Muokkaa.
  5. Klikkaa Omat projektit.
  6. Valitse tiimi, johon haluat siirtää projektisi.

(Valinnainen) Tee kaikki muut haluamasi muokkaukset projektiisi, mukaan lukien projektisi käyttöoikeustason määrittäminen.

7. Klikkaa Tallenna.

Huomautus

Jos siirrät projektin, joka on jaettu sellaisen käyttäjän kanssa, joka ei ole osa tiimiä, johon siirrät projektin, tämä käyttäjä kutsutaan vieraaksi tähän projektiin. Hän ei voi tarkastella muita tiimin projekteja, ellei häntä ole lisätty tiimiin tai näihin projekteihin vieraana.

Pääprojektien siirtäminen

Jos siirrät pääprojektin henkilökohtaisista projekteistasi tiimiin, Todoist luo kansion, johon yläprojektisi ja sen aliprojektit lisätään.

Kansiolla on automaattisesti sama nimi kuin pääprojektilla. Voit muokata tätä jälkikäteen.

Huomaa, että kaikki projektit ovat samalla tasolla tiimityötiloissa. Tämä tarkoittaa, että siirtämiäsi projekteja ei enää sisällytetä pää- ja aliprojekteina.

Projects

Huomautus

Kansioiden ja projektien järjestys näkyy kaikille tiimin jäsenille samalla tavalla, mikä tarkoittaa, että kaikilla on sama vertailukohta kansioistasi ja projekteistasi puhuessa!