Tiimin roolit ja käyttöoikeudet

• Business

Tiimeissä on käytettävissä kolme käyttäjäroolia: ylläpitäjä, jäsen (vain Business-suunnitelma) ja vieras.

Ylläpitäjä

Ylläpitäjillä on täysi pääsy tiimiin ja täydet käyttöoikeudet. He voivat:

• ✅ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ✅ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ✅ Kutsua tai poistaa ihmisiä tiimistä
  • ✅ Päivittää muiden rooleja
  • ✅ Päivittää tiimin asetukset
  • ✅ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ✅ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ✅ Omistaa tiimiin lisätyt tiedot

Huomautus

Tiimissä voi olla useita ylläpitäjiä.

Henkilö, joka luo tiimin, asetetaan automaattisesti ylläpitäjäksi, ja hän voi myöntää muille ihmisille ylläpitäjän oikeudet. Ilmaisessa tiimisuunnitelmassa kaikki tiimiin kutsutut asetetaan ylläpitäjiksi.

Vierashallinta

• Ylläpitäjät voivat ylentää vieraita tiimin täysivaltaisiksi jäseniksi.
  • Ylläpitäjät voivat hallita vieraskäyttöoikeuksia Jäsenet-asetuksista (esimerkiksi: poistaa vieraan tiimin projekteista).
  • Vieraat ovat ilmaisia, eivätkä ne näy laskussasi.

Jäsen

Jäsenet voivat tehdä yhteistyötä koko tiimissä, mutta heillä on rajoitettu pääsy lisäasetuksiin:

• ✅ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ✅ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ✅ Kutsua ihmisiä tiimiin
  • ❌ Poistaa ihmisiä tiimistä
  • ❌ Päivittää muiden rooleja
  • ❌ Päivittää tiimin asetukisa
  • ❌ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ❌ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ❌ Omistaa tiimiin lisätyt tiedot

Huomautus

Jäsenrooli on käytettävissä vain Business-suunnitelmassa. Ilmaisessa tiimisuunnitelmassa kaikki tiimiin kutsutut käyttäjät asetetaan automaattisesti ylläpitäjiksi.

Vieras

Vieras on tiimin ulkopuolinen henkilö, joka on kutsuttu tiettyyn projektiin.

Heillä ei ole pääsyä tiimiin ja sen kaikkiin vastaaviin tietoihin. Heidät on nimenomaisesti kutsuttava projekteihin päästäkseen niihin.

• ❌ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ❌ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ❌ Kutsua tai poistaa ihmisiä tiimistä
  • ❌ Päivittää muiden rooleja
  • ❌ Päivittää tiimin asetuksia
  • ❌ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ❌ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ❌ Omistaa tiimiin lisätyt tiedot

Vieraan kutsuminen projektiin:

1. Valitse tiimin projekti, jonka haluat jakaa vieraan kanssa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta.
  3. Kirjoita henkilön sähköpostiosoite.
  4. Klikkaa roolivalikkoa ja valitse Vieras.
  5. Klikkaa Kutsu.

Ylläpitäjän käyttöoikeudet

Tiimisi ylläpitäjillä on yksinoikeus seuraaviin ominaisuuksiin:

1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Jäsenet.
  3. Etsi jäsen, jonka haluat poistaa, ja klikkaa hänen rooliaan (joko ylläpitäjä, jäsen tai vieras) hänen nimensä oikealla puolella.
  4. Klikkaa Poista tiimistä.
  1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Jäsenet. Tiimin käyttäjäluettelo tulee näkyviin.
  3. Klikkaa roolivalikkoa ja valitse rooli (jäsen tai ylläpitäjä).

Huomautus

Jäsenroolia ei voi muuttaa vierasrooliksi, koska jäsenet ovat osa koko tiimiä ja vierailijoilla on pääsy vain tiettyihin projekteihin. Voit saavuttaa tämän poistamalla ensin jäsen tiimistä (Jäsenet-asetukset) ja kutsumalla hänet sitten tiettyihin projekteihin vieraana.

Vieraskäyttö on oletuksena käytössä, mutta ylläpitäjät voivat poistaa sen käytöstä:

1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset.
  3. Ota Turvallisuus-kohdasta käyttöön Poista vieraat käytöstä.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia roolien tai käyttöoikeuksien kanssa tiimissä, ota meihin yhteyttä.