Tiimin roolit ja käyttöoikeudet

• Business

Käyttäjäroolien avulla voit hallita sitä, mihin tiimisi jäsenillä on pääsy. Tiimeissä on käytettävissä kolme käyttäjäroolia: ylläpitäjä, jäsen (vain Business-suunnitelma) ja vieras.

Ylläpitäjä

Kun luot tiimin, sinut asetetaan automaattisesti sen ylläpitäjäksi. Voit myös päivittää tiimin jäseniä ylläpitäjiksi. Ilmaisessa tiimisuunnitelmassa kaikki kutsutut tiimin jäsenet asetetaan oletuksena ylläpitäjiksi, voit muuttaa tätä vain päivittämällä Businessiin.

Ylläpitäjänä sinulla on tiimin täysi käyttöoikeus ja hallinta, ja voit:

• ✅ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ✅ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ✅ Kutsua tai poistaa ihmisiä tiimistä
  • ✅ Päivittää muiden rooleja
  • ✅ Hallita vieraita
  • ✅ Päivittää tiimin asetukset
  • ✅ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ✅ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ✅ Omistat tiimityötilaan lisätyt tiedot

Jäsen

Jäsenenä voit tehdä yhteistyötä koko tiimin kanssa, mutta pääsysi korkean tason asetuksiin on rajoitettu:

• ✅ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ✅ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ✅ Kutsua ihmisiä tiimiin
  • ❌ Poistaa ihmisiä tiimistä
  • ❌ Päivittää muiden rooleja
  • ❌ Hallita vieraita
  • ❌ Päivittää tiimin asetukisa
  • ❌ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ❌ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ❌ Omistusoikeus tiimityötilaan lisättyihin tietoihin

Huomautus

Jäsenrooli on käytettävissä vain Business-suunnitelmassa. Ilmaisessa tiimisuunnitelmassa kaikki tiimiin kutsutut käyttäjät asetetaan automaattisesti ylläpitäjiksi.

Vieras

Vieras on tiimin ulkopuolinen henkilö, joka on kutsuttu tiettyyn projektiin. Vieraat ovat ilmaisia, eivätkä ne näy laskussa.

Vieraana sinulla on pääsy vain projekteihin, joihin sinut on kutsuttu, etkä voi tehdä mitään seuraavista:

• ❌ Selata, esikatsella ja liittyä kaikkiin tiimin projekteihin
  • ❌ Luoda uusia projekteja tiimiin
  • ❌ Kutsua tai poistaa ihmisiä tiimistä
  • ❌ Päivittää muiden rooleja
  • ❌ Hallita muita vieraita
  • ❌ Päivittää tiimin asetuksia
  • ❌ Poistaa tiimi pysyvästi
  • ❌ Hallinnoida tiimin laskutusta
  • ❌ Omistusoikeus tiimityötilaan lisättyihin tietoihin

Vieraan kutsuminen projektii

1. Valitse tiimin projekti, jonka haluat jakaa vieraan kanssa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Jaa-kuvaketta.
  3. Kirjoita henkilön sähköpostiosoite.
  4. Klikkaa roolivalikkoa ja valitse Vieras.
  5. Klikkaa Kutsu.

Huomautus

Ylläpitäjänä voit hallita vieraskäyttöoikeuksia Jäsenet-asetuksista. Voit päivittää vieraan jäseneksi tai poistaa hänet tiimisi projekteista.

Ylläpitäjän yksinomaiset ominaisuudet

Ylläpitäjänä sinulla on pääsy seuraaviin ominaisuuksiin:

1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Jäsenet.
  3. Etsi jäsen, jonka haluat poistaa, ja klikkaa hänen rooliaan (joko ylläpitäjä, jäsen tai vieras) hänen nimensä oikealla puolella.
  4. Klikkaa Poista tiimistä.
  1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Jäsenet. Tiimin käyttäjäluettelo tulee näkyviin.
  3. Klikkaa roolivalikkoa ja valitse rooli (jäsen tai ylläpitäjä).

Huomautus

Jäsenroolia ei voi muuttaa vierasrooliksi, koska jäsenet ovat osa koko tiimiä ja vierailijoilla on pääsy vain tiettyihin projekteihin. Voit saavuttaa tämän poistamalla ensin jäsen tiimistä (Jäsenet-asetukset) ja kutsumalla hänet sitten tiettyihin projekteihin vieraana.

Vieraskäyttö on oletuksena käytössä, mutta ylläpitäjät voivat poistaa sen käytöstä:

1. Klikkaa sivupalkissa tiimiä.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset.
  3. Ota Turvallisuus-kohdasta käyttöön Poista vieraat käytöstä.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on ongelmia roolien tai lupien kanssa tiimissä, ota meihin yhteyttä. Dermot, Galina, Marco tai joku muu 14 tiimijäsenistämme auttaa sinua mielellään.