Brug Kvik-tilføj for opgaver i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Vi har ikke opfundet en måde at tilføje opgaver telepatisk (endnu), men Todoists Kvik-tilføj er den næstbedste ting.

Kvik-tilføj er den smarteste og hurtigste måde at:

• Tilføje en ny opgave
  • Angive forfaldsdato og -tidspunkt for en opgave
  • Tilføje en etiket til en opgave
  • Angive prioritetsniveauet for en opgave
  • Føje en opgave til et projekt
  • Føje en opgave til en sektion
  • Tildele en opgave til en samarbejdspartner
  • Føj en påmindelse til en opgave

Indtast (eller dikter) blot alle detaljerne i en enkelt linje. Den smarte Kvik-tilføj vil automatisk genkende og markere hvert enkelt information og føje den til din opgave, hvor den hører til. Det er især praktisk, når du tilføjer opgaver på din mobile enhed.

Bemærk

Vi understøtter i øjeblikket ikke at man skriver forfaldsdatoer på tjekkisk og tyrkisk. Fortæl os, hvis du ønsker, at vi tilføjer disse sprog i fremtiden.

Brug Kvik-tilføj

Hvis du bruger Todoists webapp eller desktopapps, skal du klikke på Tilføj opgave eller trykke på tastaturgenvejen Q for at åbne Kvik-tilføj.

Hvis du bruger Todoist til iOS eller Android, skal du trykke eller trække den dynamiske tilføjelsesknap til et hvilket som helst sted i dit projekt eller din visning.

Indtast dit opgavenavn og:

Indtast dato og tidspunkt i opgavefeltet ved hjælp af naturligt sprog som "i morgen klokken 16:00" eller "hver anden tirsdag startende 3. marts". Kvik-tilføj vil automatisk genkende forfaldsdatoen og tilføje den, når du gemmer din opgave. Her er en liste med eksempler på datoformater, du kan bruge.

Den smarte Kvik-tilføj genkender muligvis en information, der faktisk er en del af din opgaves navn. For eksempel vil ordet "månedlig" automatisk blive markeret som forfaldsdato i opgaven "Opret månedlig rapport". Du skal blot klikke eller trykke på ordet for at gøre det til almindelig tekst. Lær, hvordan du helt slår smart datogenkendelse fra.

Skriv @ efterfulgt af etiketnavnet. For eksempel @e-mail. Du kan vælge fra en liste af eksisterende etiketter eller oprette en helt ny.

Skriv p1, p2 eller p3 for at indikere opgavens prioritetsniveau.

Skriv "!" i opgavenavnsfeltet, direkte efterfulgt af det ønskede tidspunkt for påmindelsen.

Du kan indstille en påmindelse til et bestemt tidspunkt (fx "!15:00"), til efter en vis tid er gået (fx "!2t") eller for at sikre dig, at du får besked et vist tidsrum, før din opgave forfalder (fx "!30mf" eller "!30m før"). Todoist vil endda forstå, når du tilføjer en påmindelse om "!senere" (dvs. 4 timer senere), "!i morgen" (dvs. næste dag kl. 9:00) eller "!hver lørdag kl. 9:00" (dvs. hver lørdag kl. 9:00). Find hele listen over understøttede påmindelsesgenveje i denne artikel.

Indtast # -symbolet umiddelbart efterfulgt af projektnavnet. For eksempel "#Arbejde". Du kan vælge fra en liste af eksisterende projekter eller oprette et helt nyt.

Når du har tildelt din opgave til et projekt, kan du også specificere, hvilken sektion opgaven skal tilhøre. Du skal blot indtaste / -symbolet umiddelbart efterfulgt af sektionsnavnet. Hvis du fx ønsker, at din opgave skal være under sektionen Administrator i dit Arbejdsprojekt, kan du skrive “#Arbejde /Admin”.

Indtast + symbolet umiddelbart efterfulgt af personens navn. Fx "+Linda". Du kan vælge fra en liste af nuværende samarbejdspartnere i projektet.

Dette er kun muligt i delte projekter, så du skal først angive et delt projekt (ved hjælp af # -symbolet), og derefter tilføje en opgaveansvarlig.

Opret en global genvej til Kvik-tilføj

Kontekstskift kan hurtigt forstyrre din fokus, især når arbejdet er spredt ud over forskellige apps.

Den globale Kvik-tilføj-genvej er et kraftcenter til at fange ideer og opgaver i det øjeblik, de opstår. Brug den til at nedfælde opgaver uden at afbryde momentum i dit arbejde — også selvom du er i en anden app.

I Todoist til macOS eller Windows skal du bruge den globale tastaturgenvej til at åbne Kvik-tilføj, mens appen er minimeret. Brug standardtastaturgenvejene eller indstil dine egne i de avancerede indstillinger:

1. Åbn Todoist til macOS eller Windows.

Hvis du bruger Todoist med en webbrowser, skal du skifte til desktop-apps.

2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Avancerede.
  5. I Tastaturgenveje finder du Kvik-tilføj til opgaver.
  6. Klik på afvis-ikonet.
  7. Indstil din unikke globale tastaturgenvej til at åbne Kvik-tilføj.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at bruge Kvik-tilføj eller bruge din globale tastaturgenvej i Todoist, bedes du kontakte os.