Hvad er forskellen på indbakken og et projekt?


Indbakken er din standard opgaveliste i Todoist. Når du tilføjer en opgave, sendes den direkte til din indbakke, medmindre du angiver, at opgaven skal i et projekt.

Et projekt er en opgaveliste, som du selv opretter. Du giver et projekt et navn og begynder så at tilføje opgaver. Du kan også indstille et projekts farve eller dele projekter med dine teammedlemmer.

Flyt en opgave fra indbakken til et projekt

Når du tilføjer en opgave, er du måske ikke helt sikker på, hvilket projekt den hører til i. Bare rolig, du kan blot starte med at tilføje den til Indbakken.

Senere hen kan du trække opgaven direkte ind i et projekt efter eget valg (web, MacOS, Windows) eller redigere opgaven og føje den til et projekt ved at skrive # i navnefeltet (alle platforme).

Føj en ny opgave direkte til et projekt

Hvis du allerede ved, hvilket projekt en opgave tilhører, kan du selvfølgelig bare springe indbakken over og tilføje din opgave direkte i projektet. Når du opretter en ny opgave, kan du sende den til et projekt ved at indtaste symbolet # umiddelbart efterfulgt af projektnavnet. Når du skriver #, kan du også vælge fra en liste over eksisterende projekter eller oprette et helt nyt.