Slå smart datogenkendelse til eller fra

• Begynder
  • Pro
  • Business

Smart datogenkendelse genkender automatisk forfaldsdatoer, når du skriver dem i feltet til opgavenavnet. Det er den hurtigste måde at planlægge dine opgaver, inklusive dem, der gentages.

Slå smart datogenkendelse til

Smart datogenkendelse slås automatisk til, når du første gang opretter din Todoist-konto. Men for en sikkerheds skyld kan du her se, hvor du finder denne valgmulighed:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt i sidebjælken.
  4. Slå Smart datogenkendelse til.

Se bort fra en smart dato

En dato kan i visse tilfælde være en del af et opgavenavn. For en opgave kaldet "Opret en månedlig rapport" genkendes ordet månedlig automatisk og fremhæves som en tilbagevendende forfaldsdato.

Du kan forhindre Todoist i at gøre dette til en forfaldsdato på denne måde:

Tryk på Delete eller Backspace, efter at Todoist har fremhævet ordet.

Slå smart datogenkendelse fra

Deaktiver smart datogenkendelse fuldstændigt ved at slå denne indstilling fra i de generelle indstillinger.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt i sidebjælken.
  4. Slå Smart datogenkendelse fra.
  5. Klik på Opdater for at bekræfte.

Når du har slået smart datogenkendelse helt fra, vil du kun være i stand til at tilføje eller ændre en opgaves tilbagevendende forfaldsdato ved hjælp af planlæggeren.

Kontakt os

Hvis du har problemer med at slå smart datogenkendelse til eller fra i Todoist, bedes du kontakte os. Vi - Stef, Melis, David eller en anden af ​​vores 14 teammedlemmer - glæder os til at give en hånd med!