Brug Pleexy sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Pleexy er et automatiseringsværktøj, der gør Todoist til dit centrale kommandocenter for alle de tjenester, du bruger på internettet, såsom e-mail, noter, samarbejde, tracking-tjenester og meget mere.

Med Pleexy kan du forbinde Todoist til apps som Evernote, Gmail og Trello for at omdanne dine e-mails og noter til Todoist-opgaver.

Sådan forbinder du Todoist med Pleexy

1. Gå til https://app.pleexy.com.

2. Klik på Todoist.

3. Godkend din Todoist-konto for at give Pleexy adgang til dine Todoist-data.

4. I listen over apps vælger du den app, du ønsker at forbinde til Todoist. Derefter følger du trinene for at oprette forbindelsen via Pleexy.

Sådan bruger du integrationen

Oprette forbindelse mellem Todoist og Gmail

• Pleexy vil søge efter stjernemarkerede e-mails i indbakken og oprette opgaver til dem i din Todoist indbakke-visning.

• Angive opgavens prioritet baseret på e-mailens prioritet.

• Tilføje e-mailens indhold til opgaven i Todoist.

Oprette forbindelse mellem Todoist og Trello

• Pleexy vil tage Trello-cards, der er tildelt til dig, fra alle boards og lister og oprette opgaver i dit Todoist Indbakke-projekt.

• Tage Trello-checklister og omdanne dem til Todoist-underopgaver.

Oprette forbindelse mellem Todoist og Evernote

• Pleexy vil tage opgaver fra dine notesbøger i Evernote og omdanne dem til Todoist-opgaver i det projekt, du har valgt.

• Gruppere alle opgaver fra en note som underopgaver under en overordnet opgave i Todoist.

FAQ

Denne integration administreres af Pleexy. Kontakt Pleexys support-team for hjælp.