Brug TaskClone sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

TaskClone er en automatiseringsapp. Ved at integrere TaskClone med Todoist kan du sende dine Evernote-, OneNote-, Google Docs- og håndskrevne opgaver (via TaskCam) til Todoist.

Konfigurering af integrationen

1. I TaskClone klikker du i søgefeltet og finder Todoist (direct).
  2. Når det er valgt, klikker du på Connect Todoist.
  3. Log ind på dit Todoist i det viste pop-op-vindue og godkend integrationen.
  4. Derefter bliver du bedt om at vælge et Todoist-projekt til dine opgaver.
  5. Klik på Save & Finish efter valg af dit projekt.

Brug af integrationen

Du kan bruge integrationen til at sende Evernote-opgaver til Todoist sådan her:

Du kan bruge integrationen til at sende OneNote-opgaver til Todoist sådan her:

Du kan bruge integrationen til at sende Google Docs-opgaver til Todoist sådan her:

Du kan bruge integrationen til at sende TaskCam-opgaver til Todoist sådan her:

FAQ

Denne integration administreres af TaskClone. Kontakt TaskClones support-team for hjælp.